PETRA_CHATEAU: gratuluju, uplne se mi zastavilo srdicko, kdyz jsem si predstavila, ze ten malej vlcak se ztratil!
ja mam zpravy o limosce. je to sice porad kost a kuze, ale zda se mi, ze trochu posilila (coz lze citit hlavne, kdyz ji odnekud taham=) aby porad nebyla zalezla pod posteli (coz asi splnuje jeji potrebu bezpeci), privezla jsem ji od babicky kocici pelisek, protoze jsem tusila, ze to je presne takovej malej tmavej prostor, ve kterym by mohla bejt spokojena. no spokojena - to nevim :) ale kazdopadne nebojuje uz straslive s voditkem, ze chce pod postel a vetsinu casu tam schovana odpociva nebo pozoruje. je to nejvetsi pozorovatel! zacala jsem ji vencit pripojenou na kratky voditko k bankrotovi, coz ma tu vyhodu, ze slajduje na voditku za nim, a ne za mnou - bankrot s ni nedela zadny cavyky a prekvapive casteji vedle nej hezky cape. dnes poprvy jsem u ni videla neco jako radost, to kdyz oba moji psi bezeli k vytahu, ze se jde ven, zdalo se mi, ze na chvili uplne zapomnela, ze je to vlastne deprivant z limuz a boji se vseho, a zaklepala hlavickou a bezela vesele s nima :) takze mam tez radost. namoceny granule zere, sice ne moc, ale kazdej den do sebe neco dostane a zitra ji koupim zase nejakyho masaka. pokracujem v krasojizde, drzte limosce palce tento tyden ji ceka kastrace!