• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    A z dneška ještě jedna unavená zamotanina Kelly :)

    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HYSTERIA: Jehe, ho za me podrbejte, on je desne fajn:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    NOVINKY O FALCOVI!!

    Falco dneska cestoval na veterinu, aby se mu udělaly preventivní testy, jak na tom je, a aby mohl dostat zase nějaké léky. Baští granulky pro citlivé zažívání a přírodní přípravek na klouby od Husse Praha a k tomu dostává ještě Alavis. Je pěkně vykrmený, ale pořád má pěknou štíhlou linii, aby se mu nezatěžovaly jeho bolavé nožky. Testy dopadly naprosto skvěle! Díky péči a kvalitní stravě je, až na ty nohy (které už se příliš nezlepší) naprosto v pořádku! :) Bude brát Trocoxil, sice je to drahý lék, ale měl by mu na nožky udělat dobře:) Přikládáme fotky z dneška :)

    https://picasaweb.google.com/116136322457737019956/Falco232012
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HYSTERIA: Tak moc držím palce:) pak písni jak to dopadlo:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    EWICZKAAA: pořád u těch stejných lidí, ten už nependluje :) teď máme dva potenciální zájemce na něj, tak čekáme, jak to dopadne :)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Ahoj:) a jak se má vůbec kokřík BAMBI (Abby)? U koho teď je? Dlouho jsem o něm nic neslyšela...
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    HYSTERIA: TRIKSTRA: tak ja mam zpravy o limonade. nevim, jestli je to jeste tim, ze je po narkoze, kazdopadne prijde mi mnohem "uvolnenejsi" nez driv. rozhodne nema takovy ty svoje epizody trasu, ktery jsem myslela, ze jsou zpusobeny strachem, ale asi to bylo i od bolesti. lezi hezky ve svy mekky boudicce, necha se pohladit a dokonce jsem u ni poprvy slysela zvuk, kterej jsem driv nikdy nezaznamenala, takovy tichy jakoby zavrneni, kdyz jsem ji drbala. takze doufam, ze se zlepsi. od zitrka ji davame antibiotika a mekky konzervy pro stenata, tak snad uz zacne konecne pribirat, hubenour jeden.
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    HYSTERIA: tak hlavně, že už se to ví a bude moct nacpat svuj břuch :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TRIKSTRA: na 90% je to právě tímhle. zjistilo se to až při rentgenu - prohlídkou nebylo nic poznat :(
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    HYSTERIA: možná proto ta geisha nechtěla žrát, ne?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Takže Geisha je již po kastraci, testy byly v pořádku. Jen byl problém s čelistí - nejsem si jistá veterinárními pojmy, ale pochopila jsem z toho, že měla problém s kořeny dvou zubů, měla zánět kosti a čelist se jí začala rozpadat(?). Teďka už je v pořádku, zuby jí vytrhli, dostane atb a vše by mělo být ok.

    Pingo je taky v pořádku, ačkoli varle, které měl v břiše bylo abnormálně velké a měl tak problémy při čůrání (na něco někam to tlačilo) :)

    Prášek byl převezen k našim stálicím, aby byl v kontaktu se psy, tak doufáme, že se brzo rozkouká a bude na tom lépe:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak máme na veterině Geishu - měla jít dnes na kastraci, avšak čeká jí ještě několik vyšetření a čekám na info jak to dopadne, jeslti jí vůbec na kastraci vezmou. Mají podezření na problém s játry. Na vodítku se jí sice moc nechtělo, ale v autě byla zvědavá a hodná.

    Pak je na kastraci pejsek Pingo - ten jde na vodítku i s cizími lidmi a v čekárně se kamarádil se všema pejskama, te se jen zotaví po operaci a bude fyzicky i psychicky ready odejít do nového domova.

    Do třetice měl jet dnes a kastraci pejsek Prášek. Ale je na tom psychicky bohužel tak špatně, že jsem nebyla schopná ho dostat z bytu. Je vystresovaný a brání se kousáním.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: máš ho tady v záhlaví :)
    INXS
    INXS --- ---
    Na jaky c se maj poslat $ za drazbu obrazu? Vypada to na 2050kc :)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    DOGPOINT: Kelly vidí skrz křoví - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=aWNQGaYe9a8

    DAIA
    DAIA --- ---
    TOY_BOX: mas muj obdiv! Libi se mi, jak o ni pecujete, krasny. Chtela bych to taky umet, ale nezvladnu mit v DO ani morce:) davej vedet dal...
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    TOY_BOX: No, to je taky fakt, aby pak nebyla zmlsaná. Já doufám, že ta moje pak nebude ohrnovat rypáček nad Acanou :DD Tak uvidíš hele, můžeme se domluvit na předání "vzorku" granulek v poště, tady asi budu dostávat mínusky - ani nevím za co ;)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    WERUMI: dekuju. hele nezkousela, ja se ji snazim moc nezmlsat, abych to prilis nekomplikovala budoucim majitelum. takze zere bankrotovu eukanubu na stridacku s granulema pro seniory, co nam dali z dogpointu a kdyz mame konzervu, tak ji do toho micham konzervu (kterou vyzere a zbytek necha)
    ale cokoli nam das, je samozrejme fajn (pokud teda pro to nebudu muset pres pul prahy:)
    BROTHER::)
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    TOY_BOX: k tomu papaní Tvé svěřenkyně - nezkoušela jsi třeba granule Royal Canin? Jsou hodně voňavé a známej právě vyprávěl, jak na ní nalákal taky jednu "mlsnou" tlamičku, která nechtěla moc papat ;) a doporučoval nám je, když jsme s ním byli ve velkoskladě a neměli ty "naše".

    Ještě asi půl pytle máme, tak kdybys chtěla třeba ozkoušet, jestli by ji nejely, Nazik se ráda podělí a můžu ti třeba kilčo dvě odsypat ;) (zadax samo)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    TOY_BOX: ta vase pece je az dojemna, hezky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam