• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    no, tam jsem nebyla, ale koupim si cartridge a vytisknu dalsi letaky. behem noci mi doslo vsechno... papiry i inkoust. zatim
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    mozna uz si to udelala, ale letacek by se moh dat do Canina prodejny na Olsanaku, slecny sou takovy akcni
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    jj ma na sobe cerveny voditko a bledemodrej obojek s rolnickou. ta zvoni, kdyz bezi, takze v noci je poznat, kde je (kdyz se klepe, napriklad strachy, zimou, rolnicka zvoni). je pravdepodobny, ze je zalezla nekde ve tme, POD NECIM, bojim se, ze pod autem a bojim se, ze ji nejaky zajede :(
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    cca za hodinu vyrážíme hledat na vinohrady a okolí
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    muzu zhruba po paty, prosla bych horni zizkov, od paruky k pecim, a z prace to vezmu pesky, co kdyby, asi utekla i s tim cervenym voditkem, ze?
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    INXS: hele to rozhodne neprijde. trochu si zvykla na moje psy (a to s ni byli celou dobu) ale stejne, kdyz byla nekde zalezla a prisli k ni, zacala vrcet. boji se vlastne vseho - svetla, hluku, lidi, hlasityho rozhovoru, bouchnuti dverma...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HYSTERIA: sdilim
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: já mohu až v pátek a to doufám už bude v teplíčku doma..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Někteří dobrovolníci už jsou teď na žižkově nebo se po obědě chystají, že to projdou:(
    já dnes bohužel nemůžu, jsem mimo prahu:(
    INXS
    INXS --- ---
    TOY_BOX: jak se chová k ostatním psům, přišla by mi k bonymu? dneska končim v pět s bonym, sem ochotná někam dojet a jít hledat
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TOY_BOX: v pohodě já tě naprosto chápu a jsem na vaší straně.. míša myslím chápe, co jsem tím jen naznačila a taky ihned udělala řádné opatření, já plně stojím za vámi všemi, to jsem snad myslím dokázala finanční injekcí, kterou jsem poskytla dogpointu..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TOY_BOX: já ti věřím, já to znám. Nám taky v létě zdrhla Kyra, t bylo to samé co Limuzáci akorát o dvacet kilo těžší. 3 týdny den do den jsme jí honili po poli... je to hrozny, ale holt clovek toho moc nezmuze..
    INXS
    INXS --- ---
    pojdme domluvit hromadný hledání
    co nejdřív
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    SIMCIIQ: HYSTERIA: ok, spala jsem asi hodinu mam nervy hrozne na pochodu... celou noc chodim a hledam malyho cernyho psa :´( hrozne se o ni bojim.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TOY_BOX: přečti si ještě jednou co píšu nadechni se a pak mi odepiš znovu jo? si jediná kdo to asi nepochopil a ani si nečtu co píšeš..
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ja ji hledam od ty doby, co se ztratila vlastne nepretrzite... uz behem noci jsme povesili asi 100 plakatu... pokud nam chcete pomoct (napriklad jste z vinohrad nebo ze zizkova nebo okoli) kontaktujte me prosim na prvnim cisle...

    pani, ktera si pro ni mela dnes ve ctyri prijit, uz to vi a je ji to moc lito. rikala mi, ze pocka, jestli se najde, a pokud ne, uvazuje o adopci jineho pejska z limuz.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Prosím hlavně žádné hádky.
    My neobviňujeme ai toybox ani jiné dobrovolníky, kteří se o pejsky starají a nedejbože se stalo, že eps vzal čáru. Péče o tyhle psy je náročnější a rozhodně jim to nevyčítáme.

    Na druhou stranu ale hromada lidí nevidí do toho, jak to u nás funguje a jsme obviňování za útěky psů a bohužel zlé jazyky a lidi mají další důvod proč nás úplně pošpinit, takže vyjádření jsme prostě sepsat museli.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    TOY_BOX: precetla sis na jakej prispevek simciiq odpovidala?
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    SIMCIIQ: vyprosuju si, abys psala, ze "dementu beha po svete bambiliony". geishu jsem mela doma cca mesic a pul, behem ty doby jsem ji krmila konzervama po lzickach, kdyz nemohla jist, davala leky, klikala na odmenky, nechali jsme ji ostrihat, pomalu jsem ji zvykala na boudu, kontakt s clovekem. bohuzel to je pes, kterej se boji i zasusteni igelitovyho pytliku, takze vyzaduje spoustu trpelivosti a prace. sehnali jsme ji pani, ktera ji chtela adoptovat, s ni jsem si dala schuzku a nabidla se (pani je stara, ale pejsky miluje), ze ji poskytnu podporu v dalsim zvykani si geishy na lidi atd.
    dnes v noci utekla priteli, kterej ji vzal (stalo se to asi dvakrat za celou dobu co ji mam) sam ven. je z toho, myslim, dost nestastnej... ma psy moc rad.
    kdo gejsu z limuz nevidel, opravdu nema predstavu, jak muze bejt pes v haji.

    tak si prosim te nech nejaky reci o dementech a obvinovani dogpointu... dik
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Zde vyjádření Dogpointu k problematice ztrát psů :


    Vyjádření k problému opakovaného ztrácení psů | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/vyjadreni-k-problemu-opakovaneho-ztraceni-psu

    Prosíme všechny o přečtení!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam