• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.


    OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

    Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ZMYJKA: bydlíme ve vršovicích, 10 min. pěšky na orionku, budem vyrážet po 8
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Potvrzuju že v Riegrácích na koších nic, jinak jsem prošla zapadlejší části Riegráků a kolem rozhledny a nic, akorát mě ještě napadlo zkusit podzemní garáže tam kde sou.

    PETRA_CHATEAU: V kolik a odkud půjdete, že bych se na chvíli přidala a rozdělili bysme si terén?
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    EWICZKAAA: je to tak. nevim jestli jsem mel smulu, nebo jezdej kazdou noc, uvidis zitra...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    T_E_L_K_A: Cože? Já jich lepila na dost na koše, právě aby si všimly pejskaři... ale tak něco je i na sloupech, vchodech do domů atd...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    T_E_L_K_A: my vyrazíme dneska večer, ne teda na sraz u vás v těch 11, ale už dřív
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    TERRORIST: hoj, bacha na kose. vcera jsem je vsechny olepil a kdyz jsem se vratil za hodinu, popelari to meli vsechno sundany, takze v riegrech kose bohuzel nemakaj...
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    Tak ja vylepila cast Srobarovy, Slezky, jeste jeden dala do Pisecky, nejaky do Hradecky a hodila jeden letak do chovatelskych potreb vedle venciciho parciku u Lobkovicaku. Pak mi dosly letaky. Potom jsem asi tri ctvrte hodky prochazela hrbitovy - dala jsem ten horni roh u Flory, jde to fakt pomalu a ty hrbitovy jsou hrozne velky. Nikde nic, uprimne jsem ani necekala, ze by tam byla - zrovna v tyhle casti je jeste dost slyset ta Vinohradska, ale za pokus to stalo. Chtela jsem jeste hodit letak k tem mestakum, jak jsou ve hrbitovech u vchodu hned vedle toho OCcka, ale nemeli uredni hodiny.. Bohuzel jsem to uz musela zabalit, musim do prace.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Já si dám teď z práce procházku přes Riegráče do Čechovejch sadů a do Bezručovejch, kdyby náhodou, mám s sebou psy, takže hřbitovy nepadaj v úvahu...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Tak letáky vylepeny zde: Chrudimská, Písecká, Slezská, Nám. J. z Lobkovic, kus Šrobárky a Vinohradský... lepila jsem hodně na koše, pejskaři vyhazujíc exkrementy po svých miláčcích by si mohli všimnout... Potkala jsem taky jednu hledající slečnu na Lobkovičáku, a ta říkala že to vezme ještě směrem dolů ke Šrobárce. Kéž by se našla a to co nejdřív...!!!!!
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ZMYJKA: ok to mas recht to udelam.
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    vezmu stendo a pujdu dnes tak okolo druhe taky hledat
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    TOY_BOX: Si právě říkám lípnout tam leták a zkusit se dohodnout se správou, mohli by ji třeba zahlídnout (a ono těch pět táců by je i mohlo motivovat k nějakému tomu hledání, nemaj extra vysoký platy, stejně jako by to mohlo zaujmout důchodce navštěvující příbuzné).
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ZMYJKA: dneska tam jde helena a telka tam taky planuje hledat, nicmene pokud chce clovek hledat poradne (tj koukat pod auta, lizt do krovi, koukat do kazdy diry - predstavte si psa ve velikosti kocky) trva mu jedna ulice - tady ta ctvercova ulice co jsou kolem nas pul hodiny az dvacet minut. takze nevim ani kolik lidi by bylo potreba, aby se prohledaly cely vinohradsky hrbitovy :(
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: Jop, často se tam schovávaj kočky, je to oáza klidu v tom kraválu a rozhodně to není ohrazeno neprostupně pro vyděšenýho malýho psa.
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    ZMYJKA: přesně, tohle mě taky napadlo, že jestli je tak plachá, tak zrovna tam najde nejvíc klidu...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Teda asi vás to už napadlo a provedli jte to třikrát nejmíň, ale prošli jste ty hřbitovy? Je tam spousta zalízacích míst, i staré hrobky, celkem klid a dostat se tam dá... a možná i poprosit o pomoc nějaké místní pracovnictvo, jestli ji nezahlídnou... Já mám zrovna směny tak pitomě, že se tam v otvíračce nedostanu :/
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    no jinak pokud byste chteli dalsi plakatky, tak si je vyzvednete u nas v radhostsky 9. ja je tisknu na svy domaci tiskarne a kupujem do ni novy cartridge a papiry. uz jsme rozdali/rozlepili jeden balik kancelarskejch papiru - bylo ho tam tak dve tretiny a papiru je tam 500.
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    TOY_BOX: OK, za hodinku vyrážím, pak napíšu co jsem stihla.
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    EWICZKAAA: ten smer jak pises by byl super, tam jsme ani moc nehledali, ponevac si myslime, ze neni pravdepodobny, ze by tam bezela, ze by se bala se svym strachem z otevrenejch prostoru prekonat vinohradskou. nicmene bysme ji tam hledat meli, ponevac telka na druhou stranu rikal, ze utikala stredem ulice. bylo by super polepit oblast ohranicenou vinohradskou, jicinskou, sobeslavskou, benesovskou, korunni.

    jinak dekujeme vsem za pomoc pri patrani.
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    Hoj, bydlíme s přítelem na Mánesovce přímo u rýgráčů, jdem dneska rozvesit pár letáků a kouknout po psici
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    vytisknu dneska ve škole nějaké plakátky a pověsím je v práci a poblíž práce. Oči na šťopkách samořejmě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam