• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.


    OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

    Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ZMYJKA: jo to co pises je rozumny...

    zitra zkusim tu parcelu za ekonomkou ja se taky bojim, ze je uz nekde daleko, a tak bych rozsirila lepeni letaku na okolni prahy. zkusila bych minimalne metra a stanice tramvaje a nejaky psi mista, zkusim zitra vytipovat jaky.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Já sem šla spodem od Riegráků (Italská) nahoru přes Mahlerovy sady až na Žižkovo náměstí a za Floru a z psího provozu na ulicích mám pocit že vyděšený pes který se bojí cízích psů bude buď:
    a) někde ve sklepě - tmavá, malá místa kam nikdo nechodí - opuštěné sklepy domů, polozříceniny, skládky, stavební buňky (něco je za ekonomkou mezi Italskou a hlavákem - nějaká napůl skládka napůl stavební parcela - možná by chtěla skouknout za dne) nebo
    b) v uzavřeném areálu, kam běžně nechodí psi a kam se jí povedlo prolézt - protože kdekoliv v parku pod křovím nebo pod autem na ulicích by ji prostě při tom kolik psů tam courá vyhmátli a vyhnali - pročež kromě Vinohradských hřbitovů (ve směru útěku) mě napadlo ještě zkusit se ve dne poptat v Rajské zahradě (http://www.prazacka.cz/rajska-zahrada.php) - je u Riegráku, je tam skoro les, psi tam nesmí - jestli třeba v noci došla do Riegráče tak tam mohla k ránu utéct. Já se tam zítra nedostanu, ale kdyby někdo měl cestu - nějací zahradníci už by tam mohli strašit a ve vrátnici hlídal nějaký chlap, ale neměla sem s sebou leták. A ještě by v úvahu připadaly Židovské hřbitovy, ale ty jsou dost malé.
    a nebo c) někde o dost dál a mimo okruh, kde hledáme, protože v noci je naopak i na hodně rušných ulicích naprostý klid, takže je mohla přeběhnout :(
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ja jdu hledat klasicky od jedenacti.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Drzim moc palce, jsem mimoprazska. Napada me rozhodit letaky na posty, dorucovatelky toho natapou za den spoustu a mohly by si ji nekde zaregistrovat. To samy zakladky, decka byvaji hodne vsimavy.
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    já jsem mimo prahu, takže se bohužel nemůžu přidat k fyzickýmu hledání :( , ale napadlo mě, že byste někdo mohl hodit leták i k nám do školy na VŠE, která je vedle Riegráčů - přece jen tam chodí hodně studentů, kteří se pak pohybujou po Žižkově a okolí.
    kdyžtak když vlezete do školy vchodem z Náměstí W. Churchilla, dejte se doprava po schodech, hned uvidíte vchod do knihovny a hned vedle něj nalevo velkou nástěnku.
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    Ahojte, doufám že se limonáda najde co nejdřív...asi se po ní dnes půjdem taky kouknout...

    chtěla jsem se zeptat, kolik cca zaběhnutých psů se našlo v oblasti, kde se ztratili? protože mi přijde, že se vždycky všichni (obzvláště plachý) našli jinde... třeba Kyra taky běžela až tam, kde bylo klidnějš...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ZMYJKA: bydlíme ve vršovicích, 10 min. pěšky na orionku, budem vyrážet po 8
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Potvrzuju že v Riegrácích na koších nic, jinak jsem prošla zapadlejší části Riegráků a kolem rozhledny a nic, akorát mě ještě napadlo zkusit podzemní garáže tam kde sou.

    PETRA_CHATEAU: V kolik a odkud půjdete, že bych se na chvíli přidala a rozdělili bysme si terén?
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    EWICZKAAA: je to tak. nevim jestli jsem mel smulu, nebo jezdej kazdou noc, uvidis zitra...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    T_E_L_K_A: Cože? Já jich lepila na dost na koše, právě aby si všimly pejskaři... ale tak něco je i na sloupech, vchodech do domů atd...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    T_E_L_K_A: my vyrazíme dneska večer, ne teda na sraz u vás v těch 11, ale už dřív
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    TERRORIST: hoj, bacha na kose. vcera jsem je vsechny olepil a kdyz jsem se vratil za hodinu, popelari to meli vsechno sundany, takze v riegrech kose bohuzel nemakaj...
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    Tak ja vylepila cast Srobarovy, Slezky, jeste jeden dala do Pisecky, nejaky do Hradecky a hodila jeden letak do chovatelskych potreb vedle venciciho parciku u Lobkovicaku. Pak mi dosly letaky. Potom jsem asi tri ctvrte hodky prochazela hrbitovy - dala jsem ten horni roh u Flory, jde to fakt pomalu a ty hrbitovy jsou hrozne velky. Nikde nic, uprimne jsem ani necekala, ze by tam byla - zrovna v tyhle casti je jeste dost slyset ta Vinohradska, ale za pokus to stalo. Chtela jsem jeste hodit letak k tem mestakum, jak jsou ve hrbitovech u vchodu hned vedle toho OCcka, ale nemeli uredni hodiny.. Bohuzel jsem to uz musela zabalit, musim do prace.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Já si dám teď z práce procházku přes Riegráče do Čechovejch sadů a do Bezručovejch, kdyby náhodou, mám s sebou psy, takže hřbitovy nepadaj v úvahu...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Tak letáky vylepeny zde: Chrudimská, Písecká, Slezská, Nám. J. z Lobkovic, kus Šrobárky a Vinohradský... lepila jsem hodně na koše, pejskaři vyhazujíc exkrementy po svých miláčcích by si mohli všimnout... Potkala jsem taky jednu hledající slečnu na Lobkovičáku, a ta říkala že to vezme ještě směrem dolů ke Šrobárce. Kéž by se našla a to co nejdřív...!!!!!
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ZMYJKA: ok to mas recht to udelam.
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    vezmu stendo a pujdu dnes tak okolo druhe taky hledat
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    TOY_BOX: Si právě říkám lípnout tam leták a zkusit se dohodnout se správou, mohli by ji třeba zahlídnout (a ono těch pět táců by je i mohlo motivovat k nějakému tomu hledání, nemaj extra vysoký platy, stejně jako by to mohlo zaujmout důchodce navštěvující příbuzné).
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ZMYJKA: dneska tam jde helena a telka tam taky planuje hledat, nicmene pokud chce clovek hledat poradne (tj koukat pod auta, lizt do krovi, koukat do kazdy diry - predstavte si psa ve velikosti kocky) trva mu jedna ulice - tady ta ctvercova ulice co jsou kolem nas pul hodiny az dvacet minut. takze nevim ani kolik lidi by bylo potreba, aby se prohledaly cely vinohradsky hrbitovy :(
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: Jop, často se tam schovávaj kočky, je to oáza klidu v tom kraválu a rozhodně to není ohrazeno neprostupně pro vyděšenýho malýho psa.
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    ZMYJKA: přesně, tohle mě taky napadlo, že jestli je tak plachá, tak zrovna tam najde nejvíc klidu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam