Já sem šla spodem od Riegráků (Italská) nahoru přes Mahlerovy sady až na Žižkovo náměstí a za Floru a z psího provozu na ulicích mám pocit že vyděšený pes který se bojí cízích psů bude buď:
a) někde ve sklepě - tmavá, malá místa kam nikdo nechodí - opuštěné sklepy domů, polozříceniny, skládky, stavební buňky (něco je za ekonomkou mezi Italskou a hlavákem - nějaká napůl skládka napůl stavební parcela - možná by chtěla skouknout za dne) nebo
b) v uzavřeném areálu, kam běžně nechodí psi a kam se jí povedlo prolézt - protože kdekoliv v parku pod křovím nebo pod autem na ulicích by ji prostě při tom kolik psů tam courá vyhmátli a vyhnali - pročež kromě Vinohradských hřbitovů (ve směru útěku) mě napadlo ještě zkusit se ve dne poptat v Rajské zahradě (
http://www.prazacka.cz/rajska-zahrada.php) - je u Riegráku, je tam skoro les, psi tam nesmí - jestli třeba v noci došla do Riegráče tak tam mohla k ránu utéct. Já se tam zítra nedostanu, ale kdyby někdo měl cestu - nějací zahradníci už by tam mohli strašit a ve vrátnici hlídal nějaký chlap, ale neměla sem s sebou leták. A ještě by v úvahu připadaly Židovské hřbitovy, ale ty jsou dost malé.
a nebo c) někde o dost dál a mimo okruh, kde hledáme, protože v noci je naopak i na hodně rušných ulicích naprostý klid, takže je mohla přeběhnout :(