vcera jsme vylepili 500 a 500 letacku (od id JETLEBA a id ISCH - dekuju) 500 jsme dali my s kamaradem a s telkou, dalsich 500 dostal hejsek. dolepili jsme pod rigrace dolu a hejsek na druhou stranu k zelivskeho.
hejsek mi zvednul naladu, ponevac mi povidal, jak se mu ztratil pes, kteryho uz taky vobrecel a po mesici mu ho prived bracha, ze si ho nejaka zenska nechala a ze sla nakupovat, tak ze ho odvazal a prived mu ho.
chtela jsem vas poprosit, jestli byste nekdo se mnou nemonitoroval troju, asi jak se udelalo hezky, pribejvaj tam psi kazdyho pul dne a bojim se, abych ji nahodou neminula. (asi se to stat nemuze, ale jistota je jistota.)
jinak jsem vas chtela poprosit, pokud lepite letacky, nelepte je na reklamni plakaty zavedenych firem, jedinej telefonat, kterej jsem vcera mela byl pan z nejaky firmy (typu JCDECAUX) kterej me upozornil ze vyse odmeny za limonadu rovna se vysi pokuty kterou bych mohla dostat za nelegalni vylep. rekla jsem mu, at mi nevyhrozuje pokutama, ze uz jsem dost tak nestastna, a on si to rozmyslel, ale davam na vedomi.