• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYBNERKA: typický Falcostajl - ležet všude, kde může překážet:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    Tak poslusne hlasim,ze se dnesnim dnem Falco plne adaptoval a hlavne se uklidnil..,pochopil chod domacnosti(a to ze jsem mela dnes opravdu uklidovy den i s vytiranim..) a zjednal si respekt ve smecce.

    Mlada ho uz absolutne neotravuje,maximalne na nej udela pojd si hrat a stara cuba ho plne respektuje,dokonce,mu dela pri venceni doprovod.
    Dostava nazrat dvakrat denne spolecne s nima a tudiz si vzdycky rad rozmysli jestli dozrat ci ne,nez se vypusti mlada,.-)

    Na nas je neuveritelne milej.Chodi nas vitat a vyprovazet,kdyz odchazime a jinak s nami travi volne chvile vzdy ve spolecne mistnosti.
    Od vcera mu bylo misto prestehovano do loznice,protoze rano vzdycky vyzadoval spolecnost a smatlal za dverma a desne knoural,.-))

    Hlida,ale bezproblemu se to da regulovat a jiz to neni tak caste jako prvni dva dny.
    Ma chvilky,kdy ocekava,ze se pro nej vrati.
    Vetsinu dne stravi v klidu,na miste..nebo se ho zase naopak neco zmocni a rozhodne se,ze za mnou bude chodit kamkoliv se hnu.

    Totalne jsme premistili,odnesli ruzny nabytek,aby se mohl v kazde mistnosti bezproblemu pohybovat a otacet se,protoze chuze zpet ci obraty na miste jsou pro nej nemozne.

    Zaverem par fotek,.-)

    hybnerka | Falco – rajce.net
    http://hybnerka.rajce.idnes.cz/Falco
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Zítřejší akce s Kelly (pro ty, kdo by chtěli přijít zkusit fotit satana v akci) se posouvá na 15:00, ostatní platí! :)
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    HYSTERIA: to je sladous nejvetsi :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak Prášek (nyní mu říkají Carlos) dělá první den v domácí péči jenom radost, tak uvídíme, co přinesou další dny...:)


    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pejsek Prášek dnes odjel k budoucí paničce na Barrandov, ještě čeká na vyndání stehů a naočkování, takže jsme zatím podepsali jen dočasnou péči, ale na 99,9% zde již zůstane. Na to, jaký to byl uzlík nervů, který se nebál rafnout, tak dnes se choval jak normální zvídavý a kontaktí pejsek a to i přes to, že byl v úplně novém prostředí. Předvedl se v celé své kráse a v autě rozdával psí pusinky.

    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    KRITAU: jj, dneska už jsou levnější alternativy:)), taky se chystám pořídit nový...., starý Canicom už jde pomalu do kytek...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HYSTERIA: naprosto to chapu,.-)..on taky chodi tedka furt k oknu,snad si zvykne rychle a pochopi,ze je tady jen na cas..skoda,ze mu to nemuzu vysvetlit..,.-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYBNERKA: tak víš jak, asi bych byla na měkko i kvůli tý čúze Kellyně. člověk když s nima prožívá to trápení od začátku, tak k nim má vztah, kor když jsou u nás takhle dýl žejo:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HYSTERIA: vsimla jsem si roztreseneho tonu v hlasu..,.-)
    neboj se nic,bude se tu mit dobre,.-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    A Hybnerce bych chtěla moc poděkovat za ochotu, byla jsem z toho na měkko, když jsem odcházela, ale myslím, že Falco bude mít klídek a teplíčko, které potřebuje...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    já teda hlásím, že farmička padla z důvodu, že by Falco nemohl přes noc do baráčku, kvůli jejich neurotické fence. Mají výběhy se zateplenýma boudama, kde by falco mohl vegetit celodenně, ale přeci jen je ještě přes večery dost chladno a dědek by to nerozchodil, takže jsme zvolili variantu, kdy ho budeme zatím držet spíš v teple, ač na ukor prostoru...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    SIMCIIQ: jak bude potreba a nez se prestehuji..jsme radi,ze ho tady mame,.-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HYBNERKA: ty jo tak ho máš nakonec ty.. na jak dlouho? :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KRITAU: 4 roky zpet tady nic jineho nez canicom nebylo a taky 250 m v rovnem terenu (tzn tak 100 v nejakem vlnitem jako je les) bylo pro naseho psa malo.. ale fajn ze je nejaka alternativa :)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    Jinak zpravy stare 10 minut..
    Falca nam zrovna privezli,uz jsem udelala par fotek..tak za par dni nahodim..momentalne se po delsim vyletovani a zkoumani po byte usadil v komore na miste a odpociva..obcas se vyriti zablafat za dvere,tak sme radi,ze se ma k svetu a ze hlida..
    mlada cuba ho chodi smirovat a blemcat,.-DD stara si ho zase nevsima,coz ho evidentne rozciluje,.-))
    pocitam,ze zitra se srovnaj uplne,.-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    :D
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    KOUDY: teeeeda! musim se verejne priznat,ze z diskuze na co prave myslite,jsem te mela za hroznyho pozera..ale ted musim rict,ze si fakt frajer!,.-)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    KOUDY: FAKT??? TYBLAHOOOOO JOOOOOO, to bys byl uplne nejvetsi grand... ponevac ja na nej nemam ted vubec prachy, musim zase nejaky vykreslit .) adresu ti napisu do posty a jestli to fakt udelas, budu nejvic stastna komiksova kreslirka v republice :)!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOY_BOX: Muzu ho koupit jestli je potreba..Dej mi jen adresu kam ho chces dorucit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam