• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.


    OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

    Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    HUHEEJ
    HUHEEJ --- ---
    MAIKA: at si kamarad precte neco o BARFu.
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    RODWY: granule nebačští, nema zuby .... takže tvaroh a maso??? to mi moc nejde dohromady ...
    RODWY
    RODWY --- ---
    MAIKA: to chce cas!kor u starsiho psa neni moc dobry stridat stravu...dobre funguje tvaroh.)nejlip nemichat nic s granulema..
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    HYSTERIA: A MÁ TEDA ZZKUSIT TO HOVEZI A VEPROVY TREBA S REJŽÍ, ZAMRAZIT je caps ... a pak to ddavat pomalu? nebo jak, on je off, ale slibila jsem ze se optam .... je to fakt starej pejsek, ale ma se k svetu, jen ta kuže na na nem planda
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Děkujeme oboum dámám, které se dostavily na dnešní trénink s Kelly! Jmenovitě tedy Pavle a Ireně, díky moc holky! Na fotky a report z dnešního cvičení s Kellyšovou si počkejte, až budou fotky a videa od všech dnešních fotografů - bude to stát za to! :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MAIKA: já bych u takovýhohle psa raději s přibíráním pomalu... pomalu, ale jistě... :) neprat to do něj hned :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    MAIKA: imho mlete hovezi/veprove, kde je hodne tuku a pak az se bude lepsit samozrejme pohyb, at nema kulicku misto psa ;)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    hele pls, jak to tu procitam, potrebuju radu,
    kamarad ma psa, malyho křížence buchvíčeho s kdevíčim, je už stara a vyhubla, nema zuby ... dostal ho od nejakejch bezdaču, pač ho chteli utopit ..
    je vyhublej koukaj mu vsechyn kosti v tele, je jako ramínko potažený kůži ... nevíte onejaky strave, která se hodí pro to aby pes pribral, nemá zuby ale je akční, od veta ví akorat to že krom toho jak je podvyživenej, tak že je mu tak 9 let
    dik
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    TOY_BOX: nemocnou slinivku mel muj prvni pes ke staru a brzy se dostavila cukrovka, to je docela svinstvo, ale drzime palce
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    no tak s miladou to dopadlo tak, ze ledviny i jatra ma vicemene v poradku, horsi je to se slinivkou, kvuli spatny strave, podvyzive a tomu, ze celej zivot rodila stenata ji spatne funguje, coz ma i za vysledek to, ze nemuze pribrat, takze nasazujeme s panem veterinarem klinickou dietu (specialni krmeni) a bude brat enzymy, ktery budou nedostatecnou funkci slinivky nahrazovat, je mozny, ze bude muset bejt do konce zivota na diete, nicmene jeji stav pry neni akutni, rozhodne nema zadny bolesti, takze muzeme za mesic na dalsi testy kde se ukaze, jak dieta a enzymy zafungovaly nicmene prognoza pry neni nijak beznadejna, i u tak staryho psa je mozny ze s tim bude jeste par let zit... dekuju vam vsem za podporu a zejmena koudymu za obojek, ktery dneska prisel, je funkcni, takze zaciname pomalinku zvykat na vazbu vibrace a odmenky.

    je to hrozne zlatej pes ta milada. je strasne hodna, a svoji vdecnost projevuje tak, ze prijde (jak tank.-) a polozi tu svoji hroznou bandogovou kebuli cloveku do klina za krk nebo na zada takze tohle by urcite udelala i koudymu, kdyby vedela, co pro ni udelal :) dikyy.
    ZRK
    ZRK --- ---
    KERB: Já nerejpu, ptám se právě na ty souvislosti...nemyslela jsem to nijak zle. Jen toho psa vídám často, tak mě to zajímalo. Nicméně nic mi do toho není...pokud nechceš, odpovídat nemusíš. Nejsem z lidí, co by jen tak rejpali ;)
    KERB
    KERB --- ---
    kdo mate zajem ptat se na brooklyna rad vam odpovim v poste.
    snad jen poprosim ZRK aby se vyhnula terminu "zbavuji" bez znalosti souvislosti, neni to pro nas lehke, hledame mu novy domov,diky
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TOY_BOX: ach jo, další drama.. tak držíme palec. a myslim, že učit desetiletýho psa neni zbytečný, přesně jak říkáš, naučí se vnímat, co se jí snažíš sdělit a budete si víc rozumět.
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Jsem si myslela, že to je on...pořád po něm pokukuju, vídáme ho takřka denně. Je fakt, že je to takovej samotář. Nikdy jsem ho neviděla třeba aportovat, vždycky si chodí tak nějak opodál své lidské smečky a jen tak koutkem oka si je hlídá, aby mu neodešli. Nikdy nás nepřišel ani očuchat, ostatně asi ani jiného pejska, co jsem kdy okolo něj viděla projít. Přijde mi, že s takovým psem nemůže být snad žádný problém...proč se ho zbavují?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: to je možné...
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Není možné, že ho vídám na Letné?
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---

    no snad vas nebudu stvat s OT. dneska jsme byli s miladou na veterine, ponevac z utulku v teplicich nam rikali, ze by mela bejt zdravotne "v poradku", nicmene jsme to nechali zkontrolovat nasim panem doktorem a ten prisel na to, ze ma napriklad zanet dasni, ktery by bylo radno prelecit antibiotikama a nadory v cecikach, ale ze s tema by se dalo eventualne delat neco az trosicku posili. poslal nas zitra na vysetreni krve z nehoz se pozna funkce jater, ledvin a slinivky - a podle toho nam rekne, jak tu s nami milada dlouho jeste bude (odhadne), pry se to muze pohybovat od pul roku az do dvou nebo tri dalsich let podle toho jestli ji to hladoveni v aute nenapravitelne poskodilo funkci vnitrnich organu :( tak nam drzte palce! dame vedet vysledky.
    dobra zprava je, ze ten pejsek jde tady viditelne nahoru, zacina poradne vrtet ocaskem, kdyz nas s telkou vidi venku cuchat, a i kdyz chut k jidlu nema porad nijak zvlastni, pomalu prichazime na to, ze ji chutnaj kousky masicka a zacina se zajimat i o to, co se tu u stolu (spolubydlici) ji a knucet na jidlo, coz je dobre. psal koudy, ze zitra by mohl prijit vibracni obojek, tak pomalilinku zacnem neco zkouset. asi ji nekdo nekdy ucil sedni, protoze si seda docela hezky, aby dostala odmenku. telka se mi sice divi, co chci ucit desetiletyho psa, ale proste ja si nemuzu pomoct, vzdycky kdyz vidim, jak to pomaha vzajemny vazbe a jak z toho maj radost...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HYSTERIA: Nadhernej
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    BROOKLYN

    Brooklyn je 5 letý kříženec bílého švýcarského ovčáka nebo japonského plemene Kishu Inu. Je to nalezenec z USA (odtud jméno Brooklyn).
    Hledáme pro něho zkušeného a aktivního páníčka, který má dostatek času se mu věnovat.
    Je to neúnavný pejsek, a proto pro něj hledáme domov, kde by mohl běhat na zahradě a chodit na pravidelné procházky do přírody.
    S ostatními psy je nekonfliktní, ale je to spíše takový vlk samotář.
    Nejšťastnější je když běhá v lese, na loukách, polích apod. Je zvyklý chodit bez vodítka ve městě i v přírodě.
    Je očkovaný, kastrovaný.
    kontakt: email: sekacova.romana@gmail.com
    tel.: 602 69 50 44


    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HYBNERKA: Bomba!:)) Diky ti za nej:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HYSTERIA: tak on se da vzdycky obejit nebo prekrocit..ale dneska se ho neco zmocnilo az ke konci pri vytirani a to zlobil,protoze si furt prelehaval a ja nemohla vytirat,.-D
    tak sem ho na chvili zavrela v kuchyni,.-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam