• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.


    OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

    Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    ZRK
    ZRK --- ---
    KERB: Já nerejpu, ptám se právě na ty souvislosti...nemyslela jsem to nijak zle. Jen toho psa vídám často, tak mě to zajímalo. Nicméně nic mi do toho není...pokud nechceš, odpovídat nemusíš. Nejsem z lidí, co by jen tak rejpali ;)
    KERB
    KERB --- ---
    kdo mate zajem ptat se na brooklyna rad vam odpovim v poste.
    snad jen poprosim ZRK aby se vyhnula terminu "zbavuji" bez znalosti souvislosti, neni to pro nas lehke, hledame mu novy domov,diky
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TOY_BOX: ach jo, další drama.. tak držíme palec. a myslim, že učit desetiletýho psa neni zbytečný, přesně jak říkáš, naučí se vnímat, co se jí snažíš sdělit a budete si víc rozumět.
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Jsem si myslela, že to je on...pořád po něm pokukuju, vídáme ho takřka denně. Je fakt, že je to takovej samotář. Nikdy jsem ho neviděla třeba aportovat, vždycky si chodí tak nějak opodál své lidské smečky a jen tak koutkem oka si je hlídá, aby mu neodešli. Nikdy nás nepřišel ani očuchat, ostatně asi ani jiného pejska, co jsem kdy okolo něj viděla projít. Přijde mi, že s takovým psem nemůže být snad žádný problém...proč se ho zbavují?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: to je možné...
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Není možné, že ho vídám na Letné?
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---

    no snad vas nebudu stvat s OT. dneska jsme byli s miladou na veterine, ponevac z utulku v teplicich nam rikali, ze by mela bejt zdravotne "v poradku", nicmene jsme to nechali zkontrolovat nasim panem doktorem a ten prisel na to, ze ma napriklad zanet dasni, ktery by bylo radno prelecit antibiotikama a nadory v cecikach, ale ze s tema by se dalo eventualne delat neco az trosicku posili. poslal nas zitra na vysetreni krve z nehoz se pozna funkce jater, ledvin a slinivky - a podle toho nam rekne, jak tu s nami milada dlouho jeste bude (odhadne), pry se to muze pohybovat od pul roku az do dvou nebo tri dalsich let podle toho jestli ji to hladoveni v aute nenapravitelne poskodilo funkci vnitrnich organu :( tak nam drzte palce! dame vedet vysledky.
    dobra zprava je, ze ten pejsek jde tady viditelne nahoru, zacina poradne vrtet ocaskem, kdyz nas s telkou vidi venku cuchat, a i kdyz chut k jidlu nema porad nijak zvlastni, pomalu prichazime na to, ze ji chutnaj kousky masicka a zacina se zajimat i o to, co se tu u stolu (spolubydlici) ji a knucet na jidlo, coz je dobre. psal koudy, ze zitra by mohl prijit vibracni obojek, tak pomalilinku zacnem neco zkouset. asi ji nekdo nekdy ucil sedni, protoze si seda docela hezky, aby dostala odmenku. telka se mi sice divi, co chci ucit desetiletyho psa, ale proste ja si nemuzu pomoct, vzdycky kdyz vidim, jak to pomaha vzajemny vazbe a jak z toho maj radost...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HYSTERIA: Nadhernej
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    BROOKLYN

    Brooklyn je 5 letý kříženec bílého švýcarského ovčáka nebo japonského plemene Kishu Inu. Je to nalezenec z USA (odtud jméno Brooklyn).
    Hledáme pro něho zkušeného a aktivního páníčka, který má dostatek času se mu věnovat.
    Je to neúnavný pejsek, a proto pro něj hledáme domov, kde by mohl běhat na zahradě a chodit na pravidelné procházky do přírody.
    S ostatními psy je nekonfliktní, ale je to spíše takový vlk samotář.
    Nejšťastnější je když běhá v lese, na loukách, polích apod. Je zvyklý chodit bez vodítka ve městě i v přírodě.
    Je očkovaný, kastrovaný.
    kontakt: email: sekacova.romana@gmail.com
    tel.: 602 69 50 44


    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HYBNERKA: Bomba!:)) Diky ti za nej:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HYSTERIA: tak on se da vzdycky obejit nebo prekrocit..ale dneska se ho neco zmocnilo az ke konci pri vytirani a to zlobil,protoze si furt prelehaval a ja nemohla vytirat,.-D
    tak sem ho na chvili zavrela v kuchyni,.-))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYBNERKA: typický Falcostajl - ležet všude, kde může překážet:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    Tak poslusne hlasim,ze se dnesnim dnem Falco plne adaptoval a hlavne se uklidnil..,pochopil chod domacnosti(a to ze jsem mela dnes opravdu uklidovy den i s vytiranim..) a zjednal si respekt ve smecce.

    Mlada ho uz absolutne neotravuje,maximalne na nej udela pojd si hrat a stara cuba ho plne respektuje,dokonce,mu dela pri venceni doprovod.
    Dostava nazrat dvakrat denne spolecne s nima a tudiz si vzdycky rad rozmysli jestli dozrat ci ne,nez se vypusti mlada,.-)

    Na nas je neuveritelne milej.Chodi nas vitat a vyprovazet,kdyz odchazime a jinak s nami travi volne chvile vzdy ve spolecne mistnosti.
    Od vcera mu bylo misto prestehovano do loznice,protoze rano vzdycky vyzadoval spolecnost a smatlal za dverma a desne knoural,.-))

    Hlida,ale bezproblemu se to da regulovat a jiz to neni tak caste jako prvni dva dny.
    Ma chvilky,kdy ocekava,ze se pro nej vrati.
    Vetsinu dne stravi v klidu,na miste..nebo se ho zase naopak neco zmocni a rozhodne se,ze za mnou bude chodit kamkoliv se hnu.

    Totalne jsme premistili,odnesli ruzny nabytek,aby se mohl v kazde mistnosti bezproblemu pohybovat a otacet se,protoze chuze zpet ci obraty na miste jsou pro nej nemozne.

    Zaverem par fotek,.-)

    hybnerka | Falco – rajce.net
    http://hybnerka.rajce.idnes.cz/Falco
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Zítřejší akce s Kelly (pro ty, kdo by chtěli přijít zkusit fotit satana v akci) se posouvá na 15:00, ostatní platí! :)
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    HYSTERIA: to je sladous nejvetsi :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak Prášek (nyní mu říkají Carlos) dělá první den v domácí péči jenom radost, tak uvídíme, co přinesou další dny...:)


    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pejsek Prášek dnes odjel k budoucí paničce na Barrandov, ještě čeká na vyndání stehů a naočkování, takže jsme zatím podepsali jen dočasnou péči, ale na 99,9% zde již zůstane. Na to, jaký to byl uzlík nervů, který se nebál rafnout, tak dnes se choval jak normální zvídavý a kontaktí pejsek a to i přes to, že byl v úplně novém prostředí. Předvedl se v celé své kráse a v autě rozdával psí pusinky.

    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    KRITAU: jj, dneska už jsou levnější alternativy:)), taky se chystám pořídit nový...., starý Canicom už jde pomalu do kytek...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HYSTERIA: naprosto to chapu,.-)..on taky chodi tedka furt k oknu,snad si zvykne rychle a pochopi,ze je tady jen na cas..skoda,ze mu to nemuzu vysvetlit..,.-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYBNERKA: tak víš jak, asi bych byla na měkko i kvůli tý čúze Kellyně. člověk když s nima prožívá to trápení od začátku, tak k nim má vztah, kor když jsou u nás takhle dýl žejo:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HYSTERIA: vsimla jsem si roztreseneho tonu v hlasu..,.-)
    neboj se nic,bude se tu mit dobre,.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam