• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PETRA_CHATEAU: tak ji chudince museli davat transfuzi:(. pry strasne moc krvacela, extremne, dokonce nas pani doktorka podezrivala z toho, ze je po harani. chudinka, cekala jsem to bez jakychkoli problemu.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TETA_JELENA: taky sem se toho bála, protože sem to slýchala ze všech stran. i dost lidí, co má fenku s nadváhou to omlouvá tím, že je kastrovaná. na druhou stranu znam x lidí, co maj kastrovaný fenky s krásnou atletickou figurou .)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PETRA_CHATEAU: ja tim, ze jsem nikdy nemela fenku a ani ne kastrovanou, tak jen slycham. ale pevne doufam, ze sme natolik zodpovedni, ze z ni valec nebude.
    uz se probudila, manzel pro ni jel, takze ja balilm a valim domu.
    dekujeme Dogpointu za takovou zlatou fenecku.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TETA_JELENA: držím palce, ať vám to dobře dopadne. jestli z ní bude válec, je hlavně na tobě. lola po kastraci pěkně zhubla a hraje si víc než před tim
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Již i široká veřejnost si všímá změn v přístupu k osvojitelům ze stran útulků a orgnaizací.
    Byli jsme osloveni redkatorem MF DNES, který se, na základě informací od jednoho z našich osvojitelů (který se zmínil o našich postupech při výběru osvojitelů), rozhodl napsat na toto téma článek. Osloveni byli i někteří z řad nových majitelů pejsků z Dogpointu, u kterých byla provedena kontrola. Více informací si můžete přečíst přímo v článku. Článek vyšel dnes, tj. 1.3.2013.
    Na fotce je naše bývalá svěřenkyně Sárinka.

LANIT
    LANIT --- ---
    HYSTERIA: Byla hodná, vejrala jak puk a ještě dostala za odměnu kost. Takže spokojená :-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    díky id Lanit za dnešní darování plazmy :) Jolynka byla šikovná :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: fajn. Až budem potřeba, ozvi se. Dorazíme! ;)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: dobře, tak držím palce a kdyby bylo třeba, dejte vědět.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    BLUDICKA: díky moc, domluvili jsme se na dnešek s id Lanit :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    Hlasim, ze Kikina dneska pujde na kastraci, tak snad se nam z ni nestane linej valecek:)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: prosím, jak to vypadá s potřebou dárců? Četla jsem zprávy na FB, že stav Artuška je zatím nezměněn, z toho usuzuji, že budou potřeba další transfuse, ale nevím, jestli se tedy na těch cca 9.15 máme s Bennym vypravit (je to pro nás docela dlouhá cesta). Můžu se to někde dozvědět?
    ZRK
    ZRK --- ---
    Na mě je bohužel 9:15 moc brzy. Než to tu pofackuju, vypravím dítě k "hlídačce" atd...tak bych mohla v ten čas spíš tak vycházet z domu. Tak uvidíme, kdybychom se hodili i třeba o hodinu později, tak bychom se poskytli ;)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Ivet je moc dobrá veterina, chodím tam s Miou už cca 4 roky. Já mám zítra dopo čas cca do 11:30, pak musím do práce, ale Amirek má 20 kg max., spíš by měl ještě přibrat, tak nevím, jestli je vhodný...
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: držíme palce.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    IVET - ulice ke kamýku, praha 4. bylo by to cca na 9:15... dám vědět večer, teď máme ještě fofry:(
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: Taky se ptám, kam bychom měli dorazit - jsme z Prahy.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ZRK: tak se dohodni s misou a pripadne mi pak do posty napis instrukce od kolika do kolika bych hlidala.. do cca 4 mam cas..
    EWICZKAAA: kamoska se o ni velmi vazne uchazi.. tak snad to vyjde, prej je, ale zajemcu vic..
    LANIT
    LANIT --- ---
    HYSTERIA: Ja bych s fenkou taky mohla. Ma tesne pod 30 kil a i nekdy dopoledne by byl cas.
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HNDZCK: Ooouuu, tak to mě velmi zasáhlo... ale nemůžu riskovat jestli by s námi od jara zvládla půlroční trip po Španělsku... snad se brzy najde někdo vhodný pro tuhle krasavici!!!!!
    ZRK
    ZRK --- ---
    SIMCIIQ: má 35. Kam je potřeba dorazit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam