• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    TETA_JELENA: tak hlavně ať je brzo fit. Osobně si myslím, že to, že feny po zákroku přiberou je vina majitele, ale treba se mýlím. Nicméně to určitě nic nezmění na faktu, že ji budeš mít rada i tak ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PETRA_CHATEAU: tak ji chudince museli davat transfuzi:(. pry strasne moc krvacela, extremne, dokonce nas pani doktorka podezrivala z toho, ze je po harani. chudinka, cekala jsem to bez jakychkoli problemu.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TETA_JELENA: taky sem se toho bála, protože sem to slýchala ze všech stran. i dost lidí, co má fenku s nadváhou to omlouvá tím, že je kastrovaná. na druhou stranu znam x lidí, co maj kastrovaný fenky s krásnou atletickou figurou .)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PETRA_CHATEAU: ja tim, ze jsem nikdy nemela fenku a ani ne kastrovanou, tak jen slycham. ale pevne doufam, ze sme natolik zodpovedni, ze z ni valec nebude.
    uz se probudila, manzel pro ni jel, takze ja balilm a valim domu.
    dekujeme Dogpointu za takovou zlatou fenecku.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TETA_JELENA: držím palce, ať vám to dobře dopadne. jestli z ní bude válec, je hlavně na tobě. lola po kastraci pěkně zhubla a hraje si víc než před tim
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Již i široká veřejnost si všímá změn v přístupu k osvojitelům ze stran útulků a orgnaizací.
    Byli jsme osloveni redkatorem MF DNES, který se, na základě informací od jednoho z našich osvojitelů (který se zmínil o našich postupech při výběru osvojitelů), rozhodl napsat na toto téma článek. Osloveni byli i někteří z řad nových majitelů pejsků z Dogpointu, u kterých byla provedena kontrola. Více informací si můžete přečíst přímo v článku. Článek vyšel dnes, tj. 1.3.2013.
    Na fotce je naše bývalá svěřenkyně Sárinka.

LANIT
    LANIT --- ---
    HYSTERIA: Byla hodná, vejrala jak puk a ještě dostala za odměnu kost. Takže spokojená :-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    díky id Lanit za dnešní darování plazmy :) Jolynka byla šikovná :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: fajn. Až budem potřeba, ozvi se. Dorazíme! ;)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: dobře, tak držím palce a kdyby bylo třeba, dejte vědět.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    BLUDICKA: díky moc, domluvili jsme se na dnešek s id Lanit :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    Hlasim, ze Kikina dneska pujde na kastraci, tak snad se nam z ni nestane linej valecek:)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: prosím, jak to vypadá s potřebou dárců? Četla jsem zprávy na FB, že stav Artuška je zatím nezměněn, z toho usuzuji, že budou potřeba další transfuse, ale nevím, jestli se tedy na těch cca 9.15 máme s Bennym vypravit (je to pro nás docela dlouhá cesta). Můžu se to někde dozvědět?
    ZRK
    ZRK --- ---
    Na mě je bohužel 9:15 moc brzy. Než to tu pofackuju, vypravím dítě k "hlídačce" atd...tak bych mohla v ten čas spíš tak vycházet z domu. Tak uvidíme, kdybychom se hodili i třeba o hodinu později, tak bychom se poskytli ;)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Ivet je moc dobrá veterina, chodím tam s Miou už cca 4 roky. Já mám zítra dopo čas cca do 11:30, pak musím do práce, ale Amirek má 20 kg max., spíš by měl ještě přibrat, tak nevím, jestli je vhodný...
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: držíme palce.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    IVET - ulice ke kamýku, praha 4. bylo by to cca na 9:15... dám vědět večer, teď máme ještě fofry:(
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: Taky se ptám, kam bychom měli dorazit - jsme z Prahy.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ZRK: tak se dohodni s misou a pripadne mi pak do posty napis instrukce od kolika do kolika bych hlidala.. do cca 4 mam cas..
    EWICZKAAA: kamoska se o ni velmi vazne uchazi.. tak snad to vyjde, prej je, ale zajemcu vic..
    LANIT
    LANIT --- ---
    HYSTERIA: Ja bych s fenkou taky mohla. Ma tesne pod 30 kil a i nekdy dopoledne by byl cas.
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HNDZCK: Ooouuu, tak to mě velmi zasáhlo... ale nemůžu riskovat jestli by s námi od jara zvládla půlroční trip po Španělsku... snad se brzy najde někdo vhodný pro tuhle krasavici!!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam