• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ISCH: Třeba ty psy prostě umístit nechtějí. Za každýho jsou peníze, no..
    ISCH
    ISCH --- ---
    HYSTERIA: Nebudu sprostá. Nebudu sprostá.
    Ale co je to tam za "odborníky" - když ze 40ti psů označí čtvrtinu za těžce umístitelný? He? Pracujou s nima? Sama vím - a je mi jasné, že je to zřejmé i dost lidem tady - že většina psů se umístit dá, pokud se k nim chová člověk podle jejich potřeb.
    Provozovatelé by asi mohli vědět, že "letí" štěňata malejch plemen a starý, nemocný, nebo povahově trochu složitější psy chtěj rozumnýho člověka, ale to nechce kňučet, jak je to složitý, ale dělat trochu osvětu a vysvětlovat lidem...
    Vím, že když tohle píšu, tak nosím dříví do lesa...
    Ale přijdou mi jako banda nesebevědomejch kryplů, která se realizuje přes to, že je všichni litujou, jak to maj těžký.
    A to si rozhodně nemyslím o Dogpoinťácích - ty obdivuju za to, jak se zvířata dokážou pracovat a za to, že jsem nikdy nikoho neslyšela si stěžovat.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Co jak a proč, vč. dokumentu s námitkami a vyjádření města.

Vyjádření k situaci okolo převzetí městského útulku na Mělníce | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/vyjadreni-k-situaci-okolo-prevzeti-mestskeho-utulku-na-melnice
    KA4A
    KA4A --- ---
    Ach jo, to je opravdu smutný!!!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PETRA_CHATEAU: jinak komplexitu reseni si predstavuju takto: http://www.helpanimalsindia.org/
    Provozujou utulky, staraj se o domaci "uzitkovy" zvirata, provozujou zachranny stanice pro divoky a k tomu propagujou veganstvi:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LA_PIOVRA: ne ne
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PETRA_CHATEAU: nene, vetsina lidi co se zabejva "ochranou zvirat" jsou bohuzel misantropni, uknourany, pasivne-agresivni a ja nevim co jeste sociopati. Proto mam rad DP, ze se tomuhle vymyka.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    mně na tom hlavně přijde smutný, že dosavadním provozovatelům asi moc nejde o psy, podle toho, co honza píše, jak to tam vypadá. vždycky sem si myslela, že lidi, co pomáhaj zvířatům, sou takový ty správný blázni, no jako vy ( a to je lichotka). je to k pláči
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HYSTERIA: Aha, znám jen dva. Jaroslavu a toho poloinvalidního pána.

HNDZCK: prosím, kdo dělá dnes právníka městu mělník? Nejde to ani dohledat. Třeba do pošty.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MAR_TINA: oni jsou tam 3 :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HYSTERIA: ještěže kočky odmítla, při jejím přístupu (znám ji osobně, jsem místní) by bylo humánější je zabít rovnou. A to myslím vážně, protože bez karantény nelze pečovat o kočky.

Stejně nechápu jak někdo může stíhat péči o areál, desítky zvířat, odchyty ve dvou a k tomu někde pracovat a starat se o děti.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Proboha hlavně jí nic nesvěřovat.
    Starosta by taky neměl vymýšlet blbosti navíc.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OCTOPUSS: tak jednak dělá v kauflandu a druhak dostala nabídku od starosty, že jí město bude platit péči o kočky, že by se oddělili psy od koček úplně, což odmítla...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    No částečně Tichou chápu, že nechce skončit na pracáku, ale je to ubohý.

A že drtivá většina úředníků nedělá NIC, a ještě si často přímo říká o úplatky, to je stará známá věc.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ATUARFIK: no ono imho muze byt, kdyz ty meststky prachy nevrazis do psu, ale do kapsy.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Já to stejně nechápu. Jako kdyby bylo provozování městského útulku nějakej lukrativní vejvar. Všechno tohle kvůli jejich uraženému egu?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    SUFFOCATE: já pak zveřejním i odpovědi z města - k žádnému porušení zákona nedošlo, nabídka neobsahovala právní vady.
    SUFFOCATE
    SUFFOCATE --- ---
    HNDZCK: nezdá, jen mě zajímal konkrétní důvod.
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    SUFFOCATE: zdá se ti málo podstatný, že z nás opakovaně dělaj podvodníky a obviňujou nás z nezákonejch praktik?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam