• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    HYSTERIA: Shorty pes s paničkou minulý týden úspěšně splnili první zkoušku poslušnosti. Gratulujeme a těšíme se na prvního dogpointího ipáka.)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    TEEAK: je to moc šikovná fenka, snad toho budoucí páníček využije
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    HNDZCK: to je naprosto ideální pes! ach jo, já potřebuju aby už byl příští rok a já měla dostudováno!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Stále ještě je možno se hlásit na kurz Bowenek! Kurz veden nejlepší kapacitou na tento druh masáží, panem Jiřím Beranem.
    :)
    Kurz B.M.T. pro psy (Bowenova technika) | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/kurz-bmt-pro-psy-bowenova-technika

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Dino našel domov v Praze:)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Barma

http://www.dog-point.cz/barma
    Datum (rok) narození:
    cca 1.6.2013
    Velikost:
    Štěně (mrně)
    Barma je dvouměsíční štěně, kříženec labradorského retrívra a border kolie. V dospělosti je předpokládaná velikost spíše labradora.

Je to neohrožené a akční štěně, velmi pěkně nakontaktované na lidi. Se psy umí dobře komunikovat, ale jejich solečnost příliš nevyhledává - těší ji více společnost lidská. Je to velmi chytré a komunikativní štěně - byla by ideální pro majitele, kteří chtějí se svým psem pracovat, cvičit, či rozvíjet jeho schopnosti. Byla by velká škoda jejích schopností, kdyby skončila zapikaná jako gaučový povaleč, proto budeme preferovat zájemce s chutí se psem pracovat.

Chápe i základní domácí hygienu - sem tam jí to ujede, ale velmi pěkně se venčí venku. Bude vhodná jak k domečku se zahrádkou, tak do bytu. Nemá problém s dětmi.

V tuto chvíli byla řádně odčervena a očkování s čipováním je plánované nejdříve na 8.8.2013

DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HYSTERIA: coco byl můj velkej favorit :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    MAIKA: Teď jsem si splnila sen jménem "kočka" :D Takže uvidíme, co bude dál...
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    ISCH: sny se mají plnit :)) (nejen o vánocích)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ZRK: Kdybych ho mohla brát do práce, tak už panáčkuju, že ho chci... Je to tak trochu můj sen.
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: to je fakt... Ale tak nějak jsem dřív sázela na to, že jestli se ČSV někdy objeví v Dogpointu, neprojde ani nabídkou :P
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ZRK: já mám psů už dost na to, aby se to ještě dalo zvládat...
    ZRK
    ZRK --- ---
    SIEGR: Nemam slov:/ Tak snad už si ho někdo NORMÁLNÍ nechá...
    HYSTERIA: Se divim, že už není tvůj :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MAR_TINA: urcite jsou plemena vhodnejsi a mene vhodna, o tom neni sporu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LA_PIOVRA:
    CAMELLA: přijde mi to v rozporu s potřebou naběhat několikrát týdně 20km. Stromovkou to sice jde, ale Riegrovými sady už hůř. Prostě bych ve měste volila plemeno, které nepotřebuje tolik pohybu (a neštěká jak proražený celý den pro zábavu).
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Psa nemám, ale podle toho mála co vím se mi zdá, že pes ani tak nepotřebuje "bydlící" prostor jako páníčkův čas - čili že na tom bude lépe pes, který bydlí v garsonce a páníček s ním pět hodin denně třeba i dojíždí házet si do parku klacek, než pes, který je celý den sám na zahradě (ano, takové tu na vesnici máme).
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MAR_TINA: po pravdě vždycky se to dá - já jsem v praze bydlela cca na 6 různých místech, až na jednu vyjímku všechno relativně centrum a všude se dalo najít místo, kde se dá se psem venčit. I když je samozřejmě také možné, že si podvědomě hledám na bydlení byty poblíž parku (ted mám třeba naproti baráku stromovku :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MAR_TINA: souhlas, s vyjimkou toho o tech mestech. Predstavovat si "prirozeny ekosystem" psa jako "prirodu" (Co je to vlastne priroda? Zemedelska krajina, smrkova monokultura, Boubin?) je podle meho nazoru omyl, prirozeny ekosystem psa (jakkoli si uvedomuju, ze hovori o "prirozenosti" byva nekdy znacne osidne) je nasledovat sve blizke a je pak jedno, zda do mesta nebo do lesa. Samozrejme je potreba prihlizet taky k plemeni a zalozeni psa, ale jsem presvedcen, ze ceteris paribus muze pes prozit stejne naplneneny a spokojeny zivot na Praze 1 jako nekde na vsi.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SIEGR: A považovat "popros" za základní povel... No nevím, je to divnej člověk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam