• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    INXS
    INXS --- ---
    slyšela jsem, jakou neuvěřitelnou částku se Vám podařilo díky Alanovi vybrat :) gratulace !!!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Nový domov našel Donald (vlevo) a Kačka (vpravo). Oba zůstávají pražáci :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: "Happy dog now, am I. Yeessss." :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ATUARFIK: :D všechno v jednom:)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: Mně připomíná Dobbyho.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LA_PIOVRA: mistr Yoda :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Jsem zvedav, jestli az se mu obali hlava, zda se tim usi posunou vic nahoru, takto vypada diky nim a te svetle masce jak nejakej sasurka:)
    TABO
    TABO --- ---
    HYSTERIA: Kouká jak strašnej oslík. :D Fakt srandovní pes. :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: ovšem odhadujeme, že normálně začne vypadat až bude mít tak 25-30 kg.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OCTOPUSS: něco přes patnáct kilo. Dostává 7x denně jídlo po malých porcích, zas ho nemůžeme hned překrmit, musíme trochu ohleduplně vzhledem k jeho stavu.

ZLAJA: Fenky dobrý. Ale se psama-samcema asi úplně kamarád nebude :)
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    HYSTERIA: ta první a třetí fotka je naprosto dokonalá! Je fajn,že bez problémů zapadá do větší smečky a že se má čile k světu. Moc mu fandím.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Kolik vážil na začátku???
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    5.6.2014
    Něco nového do Alanova alba
    Alan už něco málo přibral, má k dnešku 17,3 kg, ale pořád je to chodící kostlivec. Má ještě hodně co dohánět. Zdravotně se tváří nadmíru dobře, uvídíme, jak dopadne úterní veterina. Až se dá do pořádku, tak ještě musí podstoupit kastraci, kvůli nádoru na varleti. Začíná dokonce i popobíhat (kočky kamarádky nebudou:). K lidem zatím miláček:)

LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: dík moc za ochotu, já to asi nechám až jak se bude vyvíjet jeho zdravotní stav a začnu to řešit až si budu jistá, že v sobotu bude v pořádku.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LAETATIO: přihlášky má na starosti Lucka, tak kdyžtak zkus napsat jí, jak to aktuálně vypadá, bohužel nemám dnešní nejžhavější info: LuckaN89@seznam.cz :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: dík :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LAETATIO: dokud je místo :) dá se případně dohlásit i přímo na akci, ale záleží na zaplněnosti. Kapacita je 150 účastníků max. :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: do kdy je nutné se přihlásit? Moc mě to láká, ale pes má syndrom mrtvého ocasu a zatím nevím nakolik bude v sobotu ok...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Kdo nemá plán na sobotu 7.6.2014 a chtěl by udělat radost nejen svému psímu parťákovi, útulkovým hafanům, ale i sobě (trénink figury do plavek *mrk mrk), tak se může přihlásit na charitativní sranda závod, který opět pořádáme s Pesoklub Dobříš. Na místě bude i program v podobě ukázky bull sportů, přednášky Marka Beneše a soutěže pro hafany:) Samozřejmě že na vítěze čekají hodnotné ceny a poháry :)

Přijďte se pobavit a omrknout, co se bude dít Těšíme se na vás!

INFO FB: https://www.facebook.com/events/212678368917751/?fref=ts
    INFO WEB:http://www.dog-point.cz/hafcup-2014

FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    OPI: :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam