MAGE: já ti řikam, že se tu rozjelo, jak zákazniky nokie posral MS, jak je odstřelil atd. Na druhou stranu těch telefonů je od každýho výrobce aspoň jeden a nikdo to neřeší.
Já se dělaj různý měřítka a kdybys je postavil do řady vedle sebe, tak iphone vyhraje pořád ještě kvalitou, ale když bys střízlivej porovnával přístup k updatum, tak ti z toho vyjde, že apple dělá malý krůčky a každej mu to žere, droid skáče od jednoho k druhýmu a neřeší to nikdo a MS rozjíždí novej systém a nejmíň na rok bude dávat podporu druhýmu (což je tři roky od rozjezdu toho původního) a nabízí nový telefony a
A finálně - tohle nevim, ale zajímalo by mě, čí bylo rozhodnutí nenechat ty telefony přesedlat. Pochybuju, že to omezil MS, protože MS zajímá kolik má pokrytí trhu. Já to vidim na tyhle dva faktory:
- výrobci vsadili na začátku na minimální HW pro telefony, kterej MS požadoval - tim se ovšem diskvalifikovali z dalšího updatu, protože tam budou vyšší požadavky
- výrobci (možná i po dohodě s MS) zakázali update, protože chtěj rejžovat na novejch telefonech
Opět a znova - je zajímavý, že nikdo nikde neřeší, že Omnia nedostane 8, ale ty, co si koupili Nokie (a do velký části media), lezou po zdi.