• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DIMOUSE: super :) dekuju to by me nenapadlo :)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    MOPIK: Hele zkus ve sluchátku co je na ploše.... 3 tečky... spojit dlaždice a pak je zase rozpojit. Mělo by se rozpojit jak na ploše, tak i v programech.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    POZITRON: no vidis a ja ji mam jen na plose ( startu ) jinak ji tam nemam :) sms jo .. proste haluz nevim :) a to sem ted delal reinstall z win10 na win8.1 nechapu :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MOPIK: Myslis v seznamu aplikaci? Mam tam obe sim pod pisnenem T: "telefon t-mobile" a "telefon vodafone".
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MOPIK: Já ji tam mám... Lumia 640, víc nevim.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Hele ted koukam, mate nekdo s DS telefonem ikonu druheho telefonu v programech? Ja ji mam na plose ale v programech proste neni .. sms jo , phone ne :( jak je toto mozne?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    nejake novinky ohledne "inteligentních krytu" pro Lumie? Videl jsem ted u kamaráda ten HTC Dot View v akci (sice teda na Androidu) a zda se mi to jako super vychytávka co bych fakt bral
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    INSTINKKT: díky, to by taky šlo.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak mam na 730 win 10 build 10166.
    Proc se mi nestahujou aktualizace pres store?
    INSTINKKT
    INSTINKKT --- ---
    Hawlis: Podivej se na 532. Ta ten senzor má, displej ale asi nic moc.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DIMOUSE: Na Lumii 640 DualSim mi nenačítaly microSD kartu, tak jsem udělal downgrade zpátky
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    Zdravím.... Mam dotaz.... Jak se stavíte k WP10? Aktuálně mam nainstalovaný insider fast a zatím jsem docela spokojen, tak bych chtěl vědět vaše zkušenosti. Případně jestli by na to chtěl někdo udělat místní anketu, to hurá hurá.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: to jde.. ale zatim jsem nenasel, ze by se prodavala...

případně pls nevíte někdo o alternativě k 620? velikost (cca 3,7"), senzor a k dobru případně blesk?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Nejak plus minus 3 roky.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    STEMBUS: to asi jo.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: jak dlouho si ho mel nez odesel repracek?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HAWLIS: Jrstli ho nekde sezenes, tak muzu jedine doporucit, duvodem pro novej telefon bylo v podstate jen to, ze mi odesel repracek a po nejakym padu tlačítko na zvyseni hlasitosti... Jinak fachal dobre.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SHMADE: jj 620 ten senzor má koukám. to je btw dobrej tip, pokud se jeste prodava, tak to je asi presne to co hledam. :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Pomohl reinstal, dík. Teď by to ještě chtělo vycentrovat do kroužků ty ikony na dolní liště :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam