• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    RENDALF: svobodná volba. Ještě u 8 byly win telefony skoro povinný (MS ti jinej nekoupil). Teď už je to volný.

Resp. to je obecný pravidlo. Nevim, jak je to přímo u těch šéfů týhle divize
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    TOOMIX: ad 3 - podrž prst na tom volání, rozbalí se nabídka, vyber podrobnosti. Pak tam máš např. Pepek Vyskoč, 7.3., 13:33, Odchozí, Trvání: 07:34
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    3 věci, které neustále reportuju:

1) možnost nastavit jiné vyzvánení pro druhou sim
    2) zobrazení firmy vyplněné u kontaktu, když mi dotyčný volá
    3) historie hovorů - to je snad špatný vtip, v kolik hodin jsem s někým volal před 14 dny nemám šanci zjistit...
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    me by zajimalo, jaky telefony/OS pouzivaj sefici z MS z divize mobilnich zarizeni... podle me musej mit neco jinyho nez Win OS, nebo to maj jen jako sluzebak a soukromy tel maj jinej, jinak si to nedokazu vysvetlit
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    TOOMIX: Já používám jen Here mapy, občas se ani nechytne pozice... nemám na to čas a náladu, tak to řeším stále vypnout, zapnout :(
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DAN_F: Lumia 920
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    S navigací mám taky problém. Cca 3 měsíce zpátky to dělalo u všech aplikací, co používají GPS, teď to dělá jen Sygic - jedu a najednou, po ujetí 10-80km, se ztratí signál, pomůže jenom restart aplikace, někdy je potřeba ten restart udělat 2x. Po dalších 10-80km se to stane znovu. Naposledy jsem ale zkoušel Here mapy na posledním insider buildu, a na 300km vše OK
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    CMLKA: Model?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KEJML: hmm se obavam, ze desitky nemam a mit nebudu, protoze pro muj telefon nejsou
    KEJML
    KEJML --- ---
    CMLKA: Ve Storu je ještě jeden oficiální Instagram, který býval taky beta, ale už tu fázi opustil a běhá mi jak má (na desítkách). Navíc v poslední aktualizaci dostal průhlednou dlaždici, bez toho modrého pozadí.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    HAWLIS: Mě ten telefon dělá úplně to stejné až na padání hovoru. Občas mě druhá strana vůbec neslyší, já ano... Jako bonus mi pořád padá navigace. Nemá to žádnou logiku, někdy po 5 vteřinách jindy po několika hodinách. Neví někdo co s tím? U těch hovorů, je blbý, že je to náhodný.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jede vam instagram? mne vubec nefunguje, ani se nespusti, uz jsem ho jednou odinstalovala, ale dela to znovu...hlavne je porad ve verzi Beta
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    STEMBUS,STARE_CASY,ELHO_CID: Svete div se, vcera vecer , celej nasranej sem volal do Mironetu jakoze coze , protoze to porad nefungovalo. A on tam nejakej cucacek blekotal neco o tom ze asi kolega presne nepochopil kde je problem , kdyz je napsana zavada nefunkcni GPS atd .. sem se na radu ujal zapnute navigace ( here drive ) a nechal to proste bezet , cestou domu busem .. nic .. doma nic .. nicmene sem telefon soupnul na balkon , aby tedy mel lepsi signal a nechal ho hnit asi 3 hodiny .. kouknu na nej a GPS funkcni .. presne , na metry zamerena. Zdesene sem vzal telefon a sel na prochazku se psem :) a funguje .. upgradnul sem na win10m a funguje .. nechapu. Kazdopadne dik za radu s navigaci :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    HAWLIS: asi jo, dokumentujou to podrobne na wmmania.cz, ale jsem linej to hledat.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    VECTOR: existuje vysvětlení?
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    STEMBUS: oba telefony fungují cca rok, v naprosté většině případů to jede perfektně, párkrát GPS zazmatkovala a byla tam odchylka pár metrů, po restartu vždy ok. To, co se stalo v tom minulém týdnu, bylo hodně nezvyklé - jak ta odchylka ve stovkách metrů, tak stávkování gps druhého mobilu. Za ten rok se mi tohle nestalo, nevím, co se zbláznily. Teď zase jedou oba v pohodě.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    STARE_CASY: mám to stejně a nikdy jsem na ani 630 ani 730 oba DS neměl s GPS problém, naopak zrovna rychlost GPS mi na tom prijde hrozná výhoda a kvalita... data i GPS mám stále zaplý.....používám často a tu 730 mám přes rok.... zvláštní
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    STEMBUS: já jsem tam WM10 neměl, oba "mé" telefony jedou stále na WP8 s průběžnými aktualizacemi, jak přijdou.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MOPIK:
    STARE_CASY:

dělali jste na těch telefonech upgrade/down na WP10 a podobný čachry?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    HAWLIS: odstranili to, musis mit aplikaci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam