• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    WICKPICK: Moje 640XL mi to za dva měsíce udělala jednou (zdánlivě bezdůvodný restart) ale může to být kdeco v HW, nějaký watchdog nebo brownout... Taky bych doporučil factory reset, protože když to odneseš do servisu, dost možná s tím ani nic jiného neudělají.
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    lenovo pulling the plug...
    Lenovo a Windows 10 Mobile? Čínský výrobce má jasno
    http://smartmania.cz/lenovo-zadny-smartphone-windows-nechysta-neveri-budouci-podporu-microsoftu/
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    TOOMIX: myslel jsem ze me tam poslete :-)
    ja jsem v microsoft cloudu novej, poradite mi kam se v online MS uctu podivat, abych si zkontroloval co vsechno se mi synchronizuje a co me tudiz ceka po tom resetu?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WICKPICK: factory reset bude asi jediná volba ;)
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    Ahoj. po aktualizaci 640XL na WIN10 a prihozeni/odebrani par nepodstatnych aplikaci se mi telefon samovolne restartuje nekolikrat behem jedne hodiny.... takhle treba celej den a pak treba vecer zas vpohode.
    Nema nekdo chytrou radu na co si dat pozor a co zkontrolovat? snazim se oddalit hard reset ackoliv bude stejne neodvratny :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Na jednu stranu je me vas hrozne lito, na druhou stranu jsem si tim uz prosel a vim ze na druhe strane to neni o moc lepsi. :D

    Chytre telefony jsou na ustupu a 8.1 byla pouze ta roztomila 20 let stara slecna co ti rozproudi krev i ve 40 :D
    Ted mame tablety se zabudovanym telefonem a fotakem :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NECROMAN: Jelikož Pokémon Go už nefunguje ani na rootnutých androidech, tak spousta mých známých si ho nezahraje ani tak.
    BOPA
    BOPA --- ---
    NECROMAN: Spise jsem to myslel tak, jesti ti fakt chybí... ;) mne teda ani naznakem nechybí
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    BOPA: :)
    Windows Phone subreddit freaking out over Pokémon Go | Digital Trends
    http://www.digitaltrends.com/gaming/pokemon-go-windows-phone-subreddit/
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    BOPA: Škoda že 950 je co do zpracování a designu tak hrozný telefon, koukám že jich tu asi bude pár na prodej :) Každopádně kdybyste někdo měl přebytečnou zachovalou 1520, asi bychom se domluvili :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    NECROMAN: teď jen přemýšlím, jak moc vážně jsi myslel toho Pokemona ?? :-))))))
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    BOPA: vidim to podobne. A navic k tomu vsemu - zadny Pokemon Go!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BOPA: už jsem rezignoval a měsíc se tetelím blahem s Redmi 3 Pro. Lumii 640DS jsem si ale nechal na pokusy, nějak se mi pro Win 10 Mobile programuje líp, než pro Android
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    BOPA: s tim garminem je to chyba aplikace. Ale to je pořád ta samá písnička - prostě na tu platformu lidi serou a MS s tim nic moc nedělá.
    BOPA
    BOPA --- ---
    BOPA: Můj milý Microsofte
    Byl jsme několik let - vlastně od prvopočátku mobilního systému - nejen přítelem, ale i zastáncem, propagátorem a náborářem systému pro mobilní telefony, o kterém jsme byl přesvědčen, že má velkou budoucnost a jeho kvality jsem vynášel do nebes a pěl chvalozpěvy...
    A pak jsme koupil 950XL s WIN10... a tím se začalo všechno srát a otáčet k protipólu... Dnes už jsem po 3/4 roce nasranej jako snad nikdy... Ještě ani jednou jsem za toho 3/4 roku nebyl s mobilním systémem fakt spokojenej - ale vždy jsem to nějak omlouval, čekal na rychlé zlepšení... Bojím se, že pohár mé trpělivosti přetekl...

    Další jobovka s fotkama u kontaktu..... (je to sice blbost, ale těch kontaktů s fotkama jsme ta měl falt hodně a některé fotky už nemám, nemám ani data a ai náladu a čas to zase ládovat k několika stovkám kontaktů)

    po 10 dnech jsem zapnul NTB, pustím aplikaci lidé a mám obrovskou radost, že vidím původní fotky u kontaktů.... Radost byla jen na chvilku - jen co se sesynchronizoval s LIVE - všechno je zase nenávratně v PIxx .
    KUA - jsme fakt tak nasranej, že už mi teď bude asi stačit malinko, fakt jen malinko, a 950XL poletí z domu nadzvukou rychlostí i s celým WIN10 pro mobily...

    Ráno se vzbudím, musím zadat PIN SIM - telefon se jaksi rozhodl restartovat - netuše proč - žádná aktualizace neproběhla. Někdy, když je na nabíječce a nabíječku odpojím - telefon se sekne, nejde spustit - pomůže jen restart

    BT s hodinkama Garmin funguje jak se mu chce, 30x ne, pak z ničeho nic 1x ano, synchronizace se povede 1x z 20 pokusů, avizace hovoru, mailu apod mi přijde 1x za měsíc...

    a abych měl slušnej foťák za takové prachy, tak no to jim fakt sere bílej tesák....

    UFFF - ale ulevilo se mi :-))))))
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Tak jsem nainstaloval 10 na svou 640 a teda je tam dost vylepšeních ale zároveň mi to přijde mnohem míň konzistentní, když to porovnám s 8.1.

    Dotaz. Jak funguje navigace? V 8.1 jsem si na mapách našel cíl, a pak dal navigovat spustila se samostatna aplikace drive, pokud nebyla byl tam jen psaný itinerář. Jak to funguje ted? zadám na mapách cíl, dám navigovat a žádná samostaná aplikace se nespustí. Takže ty aplikace asi sloučili, kde pak tedy nastavím hlas pro navigování? Zítra mě čeká cca 600km po Čechách a potřeboval bych aby to fungovalo :(
    VIK
    VIK --- ---
    BOPA: Taky jsem nedávno zjistil, že mně zmizely obrázky kontaktů. Měl jsem jich tam nastavenejch jen pár, ale na oblíbených, takže jsem si toho hned všiml.
    BOPA
    BOPA --- ---
    HAWLIS: tak jsme na tom stejně... všechny obrázky u všech kontaktů fprde** . nejsou ani na webu, ani v tlf... ani z FB, ani moje pořízené a přiřazené k mým kontaktům... Prostě zmizely :-(((( A v klasickém outlooku 2013 od MS teď pro jistotu nemám ani jeden kontakt - to něco poje**** se synchronizacema nebo co ???
    A aplikaci LIDÉ v W10 (na PC) kontakty alespoň vidím - ikdyž opět bez obrázků...
    Já snad fakt půjdu pro to ZASR*** JABKO.... :-(
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: určitě nemusíš dělat žádný restarty. Ale neporadim ti s tim kreditem..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dotaz, jake jsou vedlejsi efekty toho, kdyz bych si zmenil region u sveho Microsoft Accountu? Prestane mi neco fungovat? Budu moct dal platit predplacenym kreditem, co mam na svem uctu? Neni treba resetovat telefon (Lumia 950) nebo neco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam