• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MOPIK:
    Delo se mi to taky, zkousel sjem ale jen jeden ucet a jednoho providera (vic jich IMAP nemam). Prestalo se to dit po kompletni reinstalaci a po updatech Outlooku. Pricinu ani presny reseni neznam, jen jsem si proste vsimnul, ze uz je to OK.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Nejsem si sice úplně jistý na co se ptáš, ale ano :)
    Mně teda tak vzácně, že jsem tomu nevěnoval větší pozornost. Nicméně nejde asi o problém providera účtu, pozoroval jsem to napříč různými mailboxy od různých poskytovatelů.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Když jsme u toho Mail & Calendar - používáte někdo IMAP? u některých mailů nevidím přílohy .. ze začátku jsem měl pocit, že jsou to maily s podpisem v hmtl ( např. s textem a linkem na nějaký obrázek , který se takto dostane do těla emailu) ale v praxi musím konstatovat , že je to spíš random nebo nějaké spatné parsování zdroje emailové zprávy. fakt netuším
    AGGU
    AGGU --- ---
    DAN_F: Ohledně Edge. Nemám jenom mobil.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Nevite nekdo, jestli se vyrabi/prodava nejaka bluetooth krabicka, ktera by svitila ci pipala, pkoud ma clovek notifikace/nekdo mu vola?
    A aby to bylo kompatibilni s WP8.1. Potreboval bych to pro dedu (91 let), kterej ma smartphone, ale uz spatne slysi a casto si nevsimne zvoniciho telefonu.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    AGGU: Synchronizace otevřených záložek je třeba k tomu, že místo toho aby sis něco dával do reading listu nebo záložek a pak, u druhého zařízení to zas manuálně načítal, jsi prostě jen plynule přešel od práce na jednom zařízení k druhému. Tvůj argument bude předpokládám že to nepotřebuješ, já to vlastně taky nepotřebuju, ale šlo to a bylo to pohodlné, pohodlnější než to řešit manuálně.

Ad 3 stránky – promiň, ale dokonce i v českých médiích a na českých techwebech vyšly např. úplně normální recenze L950 a W10M když začala distribuce. O zahraničních ani nemluvě. A Windows Central není jediný web zaměřený čistě na Windows.

Nevyhrál jsi nic, protože i kdyby ti to startovalo 1 vteřinu, neznamená to že neexistuje spousta lidí kterým startuje 15 i víc. A upřímně, 6 vteřin v dnešní době taky není úplně optimální výkon :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    AGGU: Topic vlákna to jistě je, ale psal jsi že Edge má velkou výhodu před ostatními, tudíž mě nedávalo smysl že mluvíš o W10M, kde žádní ostatní nejsou – tudíž není ani nikdo před kým by mohl mít Edge tu tvoji velkou výhodu, nedává to smysl :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    AGGU: To už se můžeme jen shodnout na tom, že se neshodneme. Mne zkušenost naučila, že chci koupit kalkulačko od TI a po pár letech od HP a nemigrovat při každém přechodu všechna data, ty se budeš raději držet TI za každou cenu.. Každému co jeho jest :)
    AGGU
    AGGU --- ---
    KEJML: To není závislost, ale racionální chování. Nerad se stresuju věcma jako jsou kalkulačky. Jak vidím, pár lidem by tahle strategie možná pomohla ;)
    AGGU
    AGGU --- ---
    DAN_F: Ano, řeším jen WM10, protože to je předpokládám pořád ještě topic vlákna.
    Ano, používám Edge, protože je dnes plnohodnotný browser. K čemu by mi byly dva? ;)
    K čemu prakticky je synchronizace otevřených záložek? Svým rozumem chápu jen záložky a reading list. Vážně.
    Ano, znám na celém webu jen 3 stránky. A je to venku...
    FB mě startuje na Home Page přesně 6 vteřin. Vyhrál jsem něco? ;)
    KEJML
    KEJML --- ---
    AGGU: Někdo tomu říká KISS, někdo vendor lock-in ;)
    AGGU
    AGGU --- ---
    GILDARIUS: Mám už několik let primitivní ASUS Transformer Book T100A. Má 2GB RAM. 10 palců. W10. Zvládne to i CAD.
    Filmy a pdf umí dnes i kalkulačka.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Zní to nakopnutě :) Ta dlaždice One Calendar je dobrá.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    btw máte někdo tablet s windows? má smysl kupovat něco s 2GB ram? bylo by to na prohlížení pdf, filmy a age of empires 2 na služebních cestách...
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: no když dám správu účtů tak tam mám akorát "přidat účet" když ho přidám (zase ten samej) pak dám spravovat a otevře se prohlížeč s mym profilem na strankach MS... nevim je to nějaky cely nakoply ale treti strana vyřešila problem....
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Jo, tlačítko na ruční synchronizaci je totiž obsažené asi jen v té mailové aplikaci (ale tuším že vyvolá synchronizaci obojího). Kdyby něco, tak nastavení synchronizace najdeš pod ikonou nastavení / Správa účtů / *jméno tvého účtu – otevře se nové okno a tam bys měl najít možnost "změnit nastavení synchronizace poštovní schránky" kde (v závislosti na účtu který používáš) najdeš možnosti synchronizace – v případě účtu Google lze myslím nastavit pravidla pro synchronizaci mailů a pak zvlášť pravidla pro synchronizaci kontaktů a kalendářů).
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: mám nastaveny jen jeden účet, tlačítko na synrhonizaci nebo nějaky její nastavení jsem nenašel. Nainstalovaj jsem si onecalendar fajn aplikace, používám jí i na telefonu, protože má lepší live tile jak origo. Ta se zdá funguje
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAN_F: Zapomněl jsem ještě napsat že na WhatsApp se to v tuhle chvíli nevztahuje.

Co ten kalendář? Druhá věc co mě napadla, jestli nemáš na desktopu nastavenou jen manuální synchronizaci.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Řešili jsme to myslím někde níž. Problém je že Facebook ty aplikace dělá ve vlastním, rádoby device independent, prostředí a za určitých okolností by se tak dalo říct že je to blbě naprogramované :) Akorát na W10M to dělá o něco více problémů než jinde (nevím jestli to není prostě aplikace pro iOS, převedená pomocí některého z těch MS konverzních nástrojů) a jediné řešení které pro W10M Facebook připravil je zákaz hodnocení ve storu pro zařízení s méně než 2 GB RAM.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: ještě k tomu fejsbuku, kolega má ajfoun petku esko a načíta se to taky dlouho, dost možná je tady chyba v tom že to je blbě naprogramovany - nechapu proč si nepujčí nějkoho z whatup, páč ten startuje rychlejc a hlavně FUNGUJE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam