• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONCESTOVANI - PORADNA
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jen se zeptam: mas s tim shopem osobni zkusenost? muzu jim v pohode sverit cislo sve karty?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MOIAA: jejda, to teda koukam, ze sem to napsal do svyho klubu, omylem, chtel sem to hodit uplne jinam :)) nicmene moc dekuju, je tam, mnohem levnejsi a free delivery, parada :)
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    DRAGON: a na bookdepository.co.uk ta knížka není? Tam je poštovné zadarmo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Zdravim vespolek, dokazal by mi pls nekdo privezt knizku z UK amazonu do Prahy s tim, ze bych ji objednal na UK adresu? Treba jestli nekdo bydlite v UK a jezdite do Prahy casto... ptam se kvuli tomu, ze postovny je po UK free, ale do Cr to haze nepochopitelnych 25£, coz mi prijde strasne prehnane, bezne kupuji z uk amazonu knizky s postovnym kolem 3 liber. Diky
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KATYX7: a co bliz specifikovat, co jsou brutalni a co uz prijatelne ceny? levne ubytovani je dost relativni pojem...
    KATYX7
    KATYX7 --- ---
    ahoj,
    poradí mi někdo nějaký levnější kempy na severu itálie? I na Jihu vlastně? (ještě nevím kam pojedu)
    Na netu jsem nasla samy brutální ceny a taky neumim hledat na netu, takže kdyby existoval nějakej dobrej web s kempama?
    děkuju
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SVARTIFOSKA: vzduch cca mezi 12 a 20 °C, voda cca 18 °C
    SVARTIFOSKA
    SVARTIFOSKA --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s počasím na Sicílii v listopadu? Dá se ještě koupat? A jak to vypadá s cenama za ubytování? Máme celý listopad volno a rádi bysme někam do tepla, ale asi zase ne moc do exotiky, pojedeme s 4letým synem a nechceme ho očkovat... Klidně dejte nějaký jiný tipy, kromě Sicílie. Díky!
    KATIA
    KATIA --- ---
    určitě zajít do lázní...
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    V sobotu se chystám na 4 dny do Budapešti. Nemáte někdo tipy na zajímavé místa/památky/ restaurace, prostě cokoliv, co by člověk neměl minout? Díky mockrát!
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    oni mozna myslej pasy vic zemi...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Mam pasy tri a nikdy jsem to v zadnem formulari neresil, v Indii jsem byl loni 2x.
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Ahoj,zrovna vyplnujeme formular na viza do Indie a ptaji se tu na dalsi pasy. My jsme si nechali pro pripad ztraty nebo odcizeni udelat 2 pasy,protoze budem na ceste cca rok a premyslime,jestli ten druhhy pas do te zadosti priznat? Teda jestli s tim nemuzou byt nejake problemy, kdyz je prizname nebo naopak neprizname... Mate nekdo zkusenost?
    AKIRKA
    AKIRKA --- ---
    Zdarek, slysela sem ze se prodavaji cele sety redukci na ceske plynove bomby, aby je bylo mozne pouzit v zahranici (Evrope). Nejake zkusenosti, rady?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jeden tip pro cestovani s kufrem: neutracejte zbytecne za zamky ;)

    Break into and reseal a locked suitcase demonstration - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mf-DGKUNffI
    KOSTRA11
    KOSTRA11 --- ---
    PRALEN: Před asi dvěma lety sem jel na mašině do Monaka. Právě přez Benátky a Janov. Benátky jsou rozhodně hezčí, ale podnebí je přibližně stejný jako u nás, ale vlhčeji což se projevuje i na srážkách. V Janově je to zase tak že jsou v podstatě od Janova až po Marseiles Alpy a tomu odpovídá jak místní infrastruktura, tak terén a pobřeží. Na velkých plážích ve městě bude asi písek, ale já se jim chtěl taky vyhnout, až sem narazil na jeden malí kemp, ale! Po celém italském pobřeží z Janova až dolů na Francii vede železnice a dálnice a pokud nejsou pláže uměle upraveny jsou kamenité. Počasí určitě sleduj na těchto stránkách: http://www.yr.no/ ! Teť k tomu kempu. Jel sem z Janova po silnici SS1 na Arenzano. Na tomto odkazu ( http://goo.gl/maps/ibHaK ) je kemp s přilehlou pláží, ale jak je vydět vede zde železnice a průchod na pláž je úplně v pravo pod silnicí u výjezdu vlaku z tunelu. Pláž je z magnezitu. Přihazuji odkaz na fotky. Byl sem tam v červenci. https://drive.google.com/folderview?id=0B3y-nqMT0K1MU1dEU0F6bHhaT3c&usp=sharing
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyztak rovnou zjisti limity, dik
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    DRAGON: Melo by...napisu sem,az to proverim
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FI_CZECH: jestli se chystas ven, tak stejne musis pozastavit pojisteni v CR a po prijezdu dolozit, ze si byl pojistenej jinde, jinak to budes muset cele doplatit. Uplne nejlepsi je pauznout pojistku na vzp resp tve pojistovne a poridit si ten den pojisteni na rok nekde jinde (viz treba ta axa) a u toho si vzit DAN, ono to nebylo svyho casu nic drahyho, spis to beru jako pripojisteni ke klasicky pojistce. Jestli slouzi DAN zaroven jako klasicky cestovni pojisteni i na sousi, to netusim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam