CONTINUITY: mno pravdu povediac, ja som mal z tej akcie skor srandu a ani vo sne by ma nenapadlo tam chodit, ale dostal som sa tam prave vdaka Gondarovi ako vypomoc za playery :) .. prvy den som mal z tej akcie nie moc priaznive dojmy, koli guru jarovi (ta meditacia sa tykala len muzov, zeny robili nieco ine), a aj inym veciam ktore tu nechcem moc rozvadzat.
Velky dojem na mna spravil pan Holena, uz len zdielat s nim priestor bol zazitok.. ale neviem nakolko su veci ktore robi naozaj tradicnou tantrou a nakolko su to jeho intuitivne zalezitosti.. kazdopadne mu to slape dobre :). Po tomto vikende som este zmatenejsi co sa tyka toho co si mam pod slovom tantra predstavit, pretoze sa tam dost casto znasilnovali rozne pojmy v prospech tej pseudoezoteriky ci jak to nazvat .. moj mistr u ktoreho cvicim jogu a chikung ma na celu tuto profanaciu "tantry" ktora tu vo velkom prebieha svoj nelichotivy nazor ktory do istej velkej miery zdielam.. ze 90 % toho co sa v CR za tantru vydava moze priniest cloveku maximalne tak lepsi orgazmus a z nejakeho duchovna to ma akurat image :)).. ze v povodnej podobe su techniky tantrickej jogy jedny z "najsilnejsich" , ktore vyzaduju dohlad realizovaneho(!) mistra, ziaka uz na urcitej urovni a sex je tam len ako spicka ladovca, a len pre par ludi ktori sa na to hodia a maju predpoklady to zvladnut.. mozno je to moc extremny pohlad na vec ale ked potom vidim, ako sa niekde parta ludi objima, poskakuje, pokrikuje a potom im lektor rozprava ze uz urcite citia v tele vibraciu kundaliny... no nic uz zase trepem :). Co som to chcel povedat? ... dobra tantricka skola? Tazko povedat, zalezi kto si co pod tym predstavuje a co od toho caka. Taku zodpovednost aby som odporucil nieco konkretne si na seba nevezmem :)