SAGUS: lol, pro přítomné ženy to mohla být docela zajímavá nová zkušenost, napřed si pořádně představit, že jsou penisem, a pak si promítnout do 7. čakry vagínu a zkusit souložit ;-D...třeba jim to rozšířilo obzory a prohloubilo porozumění opačnému pohlaví ;-D
Taky jsem uvažovala o účasti na té akci, zejména zaujala večerní psytrance party s Gondarem ;D (přišlo mi prostě sympatický a progresivní, že to tam je, imho na takový akce pořádnej taneční rituál patří :)
.....ale z programu jsem právěže měla pocit, že bude příliš mnoho pseudoesoteriky, i když určitě přijdou i nějací dobří učitelé a dost dobrých lidí.....a tu energii pseudoesoteriky moc nevydýchávám....(doslova, špatně se mi tam pak dýchá)
Kdybyste někdo uměli doporučit nějakou opravdovou tantrickou školu, kde se dá říct, že se předává něco, co funguje, a má něco společného s tou opravdu zajímavou tradicí, písněte odkaz nebo kontakt prosím :)... Opravdu hluboce mě oslovily různé útržky informací, co jsem o tantře četla, třeba od Lysbetha, ale co jsem zatím potkala reprezentanty českých tantrických škol a kurzů, ještě mě neoslovili. (ale kdoví, třeba jsem na to taky nebyla připravená ;)))