STQ: tak to sa uprimne omlouvam, ja mam sklony iste debaty vasnivo prezivat a pomerne rychlo sa dostanem do varu, obcas to vypada nehezky ;). Pre mna su za hranicou snesitelnosti zase veci na ktore som tu reagoval.. a neviem kde som na koho utocil, teda az na ten new age komentar a uprimne, kto sa v nom nasiel, tak mu treba :) . Na to co som pisal ziadnu univerzalnu pravdu mat nemusim, tie hlasky co tu padali mi pridu ako lahko empiricky dokazatelne a pozorovatelne nezmysly, ale teda budem predpokladat ze som nejaky nedovivinuty a ze som jediny kto este neprisiel na to ze je vlastne Buh vsemohouci a strujce vesmiru a ze vsetko stoji a pada na mojej viere v nieco ;)
... takze kde sme to zacali? Aha uz viem.. mantry. Takze beriem spat co som povedal, mantry su slova ako kazde ine takze si mantrujte co chcete a ako chcete a vsetko to je beztak jedno pretoze kazdy mame vlastny vesmir tak sa uz nepytajte ako veci su a funguju a vymyslite si ich a nadefinujte ako sa vam paci, uverte tomu a bude to tak, ta di da di da di daaa
..uz je to lepsie? :)