• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    Aby som to upresnil, tym nechcem prirovnavat naviazanost mantier k urcitej energii a geometricke principy ;). Mozno ked tu budete este 1000 rokov omielat ze mantra je nanic, tak to spojenie prerusi... teraz su to ale dobre vyjazdene koleje a ani armada nevericich Oigmosu na tom nic nezmeni :). Ked zmacknes vypinac na zdi, svetlo sa nezapne preto ze veris ze sa tak stane, zapne sa preto ze medzi zarovkou a vypinacom je spojenie vytvorene na zaklade znalosti principov fungovania vesmiru, alebo jeho casti... to same mas s mantrou.. to ze neveris nic nemeni na tom, ze mackas tlacitko a spustas cely proces. Nejake "neverim" tu je absolutne k smiechu aj cely tvoj zamer..
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SAGUS: no dokud tomu veris tak se jimi ridit budes. na jednu stranu s tebou kompletene souhlasim a an druhous tranu s tebou kompletne nesouhlasim :D a ted si vyber. no proste dokud budes zit podel techto zakonitosti tak jim bude tvuj vesmir podrizen. nicmene i stare nauky znaji lidi se super silama. vesmir jako takovy jde ohybat. ale jen proto ze neveris na to ze nejde.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    LOOP_ONE: jj, kdyz je vymazes vsechny tak uz nebdues loop_one ale loop_none :D nicmene je dobre odlozit vse co neni potreba
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    OGMIOS: some things do change and some do not ;) . Ten sen ma strukturu a tvoje (moje) minipidi vedomie moze menit prinajlepsom tak nejaku kozmetiku a celkovy feeling.. az si myslis ze galaxie a slnecna sustava a meta-fyzicke zakony pracuju podla toho, comu zrovna veri banda opic na jednej malej planete, poradim ti jednu vec - get over yourself ;) . Pokora, pokora, pokora... to je to co newage supermanom obyvajucim ich sukromne vesmiry chyba ako sol :). Zakladne stavebne kameny, archetypy, ideje a vztahy medzi nimi, kludne na urovni cisiel alebo geometrie proste neojebes, kruh bude vzdy kruh a bude mat vsetky vlastnosti ktore kruhu nalezia.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    OGMIOS: :D no s NLP nemam zkušenosti..a už to slovo tam-- programming--já spíš ty programy mažu :D než přepisuju...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    LOOP_ONE: no tak to je vcelku funkcni princip vid. jaky si to udelas takovy to mas :D
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    OGMIOS: Neuro-linguistic programming.
    Snažím se zakládat svoje tvrzení na vlastních prožitcích s "vědomím". Stačí na sobě pracovat a máš co si zasloužíš. Já myslim, že tady se většinou shodnem :)
    MEA
    MEA --- ---
    OGMIOS: tyjo, nečetla jsem celý vlákno, tak mi možná něco ušlo, nicméně já jsem nejlíp v sobě, když nic neříkám a pozoruju, vnímám celkově.. to jsem na tom světě asi nejlíp, co jsem kdy poznala a pocítila.. i když mantra pomáhá, to samozřejmě ano :)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Nejdriv rozcvicit....prodychat
    MEA
    MEA --- ---
    LODBROG: to zní rozumně :)
    jinak dneska jdu na neurologii a plánuju rehabilitace, fyzioterapie mne taky napadla.. ad moje záda, tak od mala mám takovou jakousi skoliozu či co mi to mudr kdysi pověděla.. navíc mám pár let u hlavy a krční páteře a v jejím okolí takový zvláštní shluky, které jsem tam kdysi neměla, prý jde o nějaké svalové či tukové zbytnělé části, co se tam vytvořily (imho po sundání dredů) a já to leta rozhýbávám procvičováním, nicméně to nemizí, tak se zkusím poradit taky s doktorama a uvidim, co si z toho vezmu a co mi daj za infa..
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    kuci a holky..at uz rikate cokoliv, jakoukoliv mantru..jde predevsim o to aby vas vratila zpatky k sobe. to je vas okamzik, vas moment kdy mluvite sami k sobe. ten nejcennejsi moment. tak si vzpomente kdo jste ;)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: chtel jsem rict ze za vsim je zamer
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    LOOP_ONE: ja se musim priznat ze neznam NLP. nicmene znam jak funguje vedomi. jak vedomi ovlivnuje tvoji energii a jak tvoje energie z tebe zari dal.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    OGMIOS: já si taky na začátku myslel, že je to NLP ,ale NLP ti nečistí čakry a nezpůsobí, že se uzdravíš z bolesti...a vztahy lidí kolem tebe se zmení, protože už ty věci nezrcadlíš do okolního vesmíru...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    MILUCH: lol :D primo vyjimecne krasny exemplar ;)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Vidim ze tu makrokosmos je zvladnut na jednicku - zív . Mejte se hezky egomaniaci
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Ma pravdu ja si kazde rano opakuji pred zrcadlem - jsem krasavec jsem krasavec az jsem tomu zacal verit
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    LOOP_ONE: tak to je i potvrzene moderni vedou..opakovani je matka moudrosti, opakovanim se prepisuji, zapisuji a tvori drahy v mozku. tudiz si to vedomi menis. nektere zmeny jsou viditelne hnedle, nektere se pomalu projevuji a vyplavuji se na povrch.
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Ulevi se mozna docasne kdyz tuto zpoved smerujes jinam...
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    SAGUS: slovo je součástí naší reality a např. už jenom to že se někomu vypovídáš ti uleví.. .atd
    Adyashanti taky zminuje, že stačí jenom opakovat "cosi" a měníš si tím vědomí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam