Asi kazdy mluvime o necem jinem. Co mate na mysli tym nestrukturovanym vesmirom? Ziadna struktura - ziadne vnimanie, nic, nula, bodka. Kto by vnimal a co? Cim? Jak? a proc vubec? To neni ani osviceni, ani blaznovstvi. To neni nic. Vzdy sa pohybujete v ramci nejakeho systemu a ste podriadeni nejakym pravidlam, a je jedno na akej urovni ste a ci mate alebo nemate hmotne alebo akekolvek ine telo. Aj keby ste len nekonecne maly bod vnimania a okolo je nekonecny cerny prostor, uz to je struktura, podmienena nejakym zakonom ktory umoznil samotny akt vnimania. Kazda uroven ma svoje pravidla az na tu uplne poslednu ale tam uz neni o cem mluvit a neni tam ani nikdo kto by mluvil.
Ano, zbavit sa svojich mentalnych konceptov a presvedceni moze zmenit vas pohlad na realitu a vztah s nou a tiez hodne omezeni a moznosti atd atd... ale to vsetko spada pod prirodne zakony, kazda hra ma nejake pravidla. V momente ked vidim niekoho kto ma dve ruce a nohy a gravitace ho drzi na maticce zemi blabolit o tom ako svojou myslou prelomil vsetky pravidla... proste, co se da na to rict? Snad len have fun a bacha na zdi.