STQ: jo tak... tak to mě by zase vůbec nenapadlo, že by si někdo koupil takovou knížku jenom proto, že nějaký kosmo napsal pěknou marketingovou větu na nyx... vždycky si dobře rozmyslím co číst budu a co ne - docela sám za sebe - mě vždycky zajímá v podstatě jen ten link... a celé jsem to ještě nečetl - finální verzi dostanu do ruky až tento týden...
Za kosma bych napsal - mám radost - je to moje první titulka na knížce! A taky to co jsem už napsal - nic takového, úzce zaměřeného, v češtině ještě nevyšlo... spousta děl v angličtině, ve francouzštině, ale do češtiny to tady nikdo nepřekládá a nové nepíše...
KAREN: tak to jsem s Rasou probíral snad 100x - on to prostě podle zvyklostí dělat nebude - protože je na 108% přesvědčený, že je to zažité špatně, že to tak trošku pokrucuje nauku samotnou... korekturo to mělo, ale jinak to samozřejmě vznikalo v okruhu pár lidí - není tu mnoho takových co by byli schopní a ochotní něco takového dělat... zadarmo nebo za pár... samozřejmě... tohle není kšeft a nikdy nebude.