KAREN: no jak to telo reaguje na to horko tou vetsi okamzitou flexibilitou (jasne nemusi to byt bikramjoga, treba po treninku 4x8h v horke Italii jsem taky najednou byla mnohem dal) me osobne prijde, ze kdyz si clovek vyzkousi v tom horku posouvat tu flexibilitu dal, tak potom uz to skutecne udela /pokud pravidelne protahuje "bez tepla" lépe, protože si vyzkoušel tu "lepší" pozici, že se to promítne i potom do běžné praxe ne uplne té hotyogy... to pozoruju i u kamarádek tanečnic, které na to ted dost masove chodí a ted dohani flexibilitu prave cvicenim bikram yogy a ted teprve jsou schopne udelat provaz a most treba az ted ve triceti nebo v pozdejsim veku
samozrejme i "bezna" yoga ma skutecne rychle celkem a viditelne vysledky, ale tohle uz je dalsi level, kdyz chces, tak muzes...
DARJEEL: tak pokud ti nevadí cvicit v horku /me nevadilo, mam to rada a od prvni lekce jsem odcvicila celou sestavu/ tak si muzes koupit tu desetidenni permanentku cca za 500,- a kdyz to stihnes jako ja 6-7 tam zajit /protoze jsem lakoma desne/ :)) tak se to docela vyplatí /70 za lekci :D/
zajimavá zkušenost je, že to jde dost na tu psychiku, nejvic jsem mela za sebou blok deset dni a dost, ten rozdil potom je extremni, jak to kazdy den je jiny, i kdyz stejna sestava
myslim, ze kdyby to nebylo tak drahe, tak jsem n tom uplne zavisla :D
kor kdyz ja jsem zacinala poradne s pohybem dost pozde v 24,a celych sedm let delam furt dokolecka velice zakladn variantu pozdravu slunce, takze zrovna ty rozsahy a flexibilita je pro me dost no a vyzva k tem dalsim pozicim
treba tahle pozice se savli na hlave :D, to me treba nadchlo, ze to vubec udelam, / ze je to takove plne chyb a tak, to mi nevadi :))/ to jsem se naucila na bikram/// a hodne se mi to zlepsilo vsechno...