DARJEEL:
CMLKA: no ja jsem chodila na bikram nejdriv par lekci na vyzkouseni, pak mesic a po nejake dobe tri mesice permanentka
to cvičení v horku mi prijde navykove, protoze fakt to pusobi velmi rychle, flexiiblitu to fakt zvysuje a to nekdy prekvapive rychle, ale to je ta kombinace horka plus faktu, ze na bikram se jede hrozne rychle, coz mi bohuzel moc nevyhovovalo, ale vysledky jsou dobre
ze by to bylo nezdrave je docela mozne, neni tam osobni vedeni ani opravovani chyb, je to hodne masova zalezitost, proste 30-40 cvicencu je hodne a lektor prakticky opravi minimum, navic kazdej lektor samozrejme opravuje jen neco a na kazde hodine se clovek dovida nove a nove informace, tak to musi poskladat, nektere pozice jsem skutecne udelala az po rade desateho lektora v rade, ktera se ukazala byt klicovou, je to rychle
nevim jak hot yoga, ale na tom bikramu mi prijde ze je lepsi o tom fakt uz neco vedet, lidi co tam prijdou z niceho nic, to nestihaji a neni cas jim to vysvetlovat, opravovat... jako zacatecnikum s yogou bych to snad ani nedoporucila, protoze lektori zapominaji taky na to, ze ma kazdy jinou urovne a trochu tlaci do vykonu, coz je nekdy az neprijemny
ale pro nekoho kdo uz to dela nejakou dobu jako zpestreni a neco noveho mi to prislo dobre, navic u me, kde moc zadnej vyvoj nebyl delsi dobu, jsem mela pocit, ze jsem konecne poradne zabrala a zase se nekam posunula, vlstne mi to chybi, akorat hroznej zrout casu protoze je dobry na to mit tak 3-4h casu... /sprcha pred 15min, 15 nahrati, 90 minut cviceni, 15 minut po v lehu, 15 minut sprcha 15 minut suseni vlasu atd.... a odpocinek/ a potom taky neni uplne dobry hned nekam vybehnou... plus cesta do studia, tak to chce temer 4 hodiny volna a to uz je ctvrtka dne... a kdyz to chce potom clovek delat kazdy den, tak najednou uz snad aby delal jen yogu :) hodne se pere, ty mokre rucniky..
jeste bych rekla, ze se musi fakt dat pozor na tu dehydrataci, to mozna je fakt az moc ten pitny rezim, ale urcite to detoxikuje jako blazen si myslim, ty ucinky jsou videt rychle na pleti