• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    STQ: Jak ho udržuješ v čistotě ?
    Mám v pokoji vlněné koberce, miluju vlnu, ale pro jógu vidím docela problém v tom, kolik prachu se do nich chytá. Při pozicích vleže nebo v sedě v předklonu mi prach fakt vadí, pokud bych chtěla cvičit jen na koberci, musela bych pořád vysávat, místo jednou za pár dní nejspíš před každou praxí, což se mi nechce.
    A stejně, když jsem nedávno zkusila koberec odnést ven a vyklepat, koukala jsem, kolik toho z něj lítá, co vysavač ani nevzal.
    Nějaké vychytávky na to?
    Preferuju roztáhnout si bavlněnou deku a na ni klasickou jógamatku :)
    Ale možná se u vás tolik nepráší ;)
    STQ
    STQ --- ---
    LILY: oproti podlozce mekci, hebci, nestudi od zeme za zimnich ran ani pri savasane, absolutne neklouze a nespini se. a navic je krasnej :)
    LILY
    LILY --- ---
    STQ: v čem je to jiné (či lepší)?
    STQ
    STQ --- ---
    JANITA: aukro je dobrej zdroj, jestli netrvas na novym, ale tam je potreba aspon trochu vedet co delas, jinak na radlicky je dobrej obchod, ale musis smlouvat, pocitej ze ti budou rikat ceny o 30-50% vyssi...a hedvabny tam vubec nezaplatis:
    ARIANA PERSKÉ KOBERCE - Nějvetší výber v České a republice
    http://www.ariana-koberce.cz
    JANITA
    JANITA --- ---
    STQ: no právě... já bych si ho taky chtěla koupit někde v Indii při jogové cestě, ale než se tam dostanu? Díky! :)
    STQ
    STQ --- ---
    JANITA: ...i obyc vlneny persky koberce jsou na cviceni skvely, koupis obchodech s perskejma kobercema
    STQ
    STQ --- ---
    JANITA: ja cvicim...na kasmirskym hedvabnym, ale koupenym v kathmandu :) je to ale uplne jinej pocit nez na jakykoliv podlozce :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Kdo cvičíte na koberci a kde jste ho sehnali?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    LILY: jojo...:-) ale nakonec k tomu prece doslo, tak to s tou karmou neni tak spatne ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    HONZAL: ale že ti to trvalo let.. :D :D :D
    JITUNUK
    JITUNUK --- ---
    LAKSHMANA: diky za reakci :-)
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    LAKSHMANA: Čili bych řekl raduj se ze sytě růžové, cvič dál a těš se na spoustu dalších barev. :-)
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    JITUNUK: Ahoj, vidění nejrůznějších vjemů vnitřním zrakem, v podobě různých světel, barev apod., je při soustavné jógové praxi běžné. Jóga je nástroj, který spouští bezpočet vnitřních fyzicko/mentálně/energetických procesů a asi jeden z nejběžnějších způsobů jak to vnímáme je právě vidění různých světelných jevů, pak tělesné pocity (různé brnění, chvění a tak) a další. Je fajn když se to děje - člověk ví, že praxe funguje. Další 'významy' se klasicky nedoporučuje v tom hledat, protože to je spíš pak zavádějící a ničemu to vlastně nepomůže.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ono se povida i o te sankpraksalane, ze nema z fyziologickyho pohledu skoro vyznam, protoze na strevnich stenach udajne nic nezustava, protoze neustale pracuji (alespon sem to na vice mistech cetl).
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JITUNUK: v podstate ne, afaik v zaludku je takove prostredi, ze se tam skoro vsechno rozlozi. Presto se po vamane citim cistejsi jak telo, tak i mysl je takova jasnejsi
    JITUNUK
    JITUNUK --- ---
    IOM_NUKSO: ne, ja nevidela cervenou ale syte růžovou, ktera ma k cervene teda hodne daleko
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    JITUNUK: svetlo ti prenika vieckami a cez cievy - krv, a ta byva dost casto tmavo cervena. Ale chapem. Niekedy sa clovek preanalyzuje uz bizarne hlboko.
    JITUNUK
    JITUNUK --- ---
    HONZAL: jop, moc vody jsem nevypila, to by odpovídalo, nicméně nějaká ´´špína,, z žaludku z tebe vycházela ?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JITUNUK: cca 3krat tydne. Nazloutla barva by mohly byt zaludecni stavy, takze asi si vypila malo vody, ale takle tezko soudit. Pri castejsi praxi ze zacatku muze byt i trocha krve, ale to po case zmizi
    JITUNUK
    JITUNUK --- ---
    Když cvičím vídím za zavřenými víčky sytě růžovou barvu, dá se to podle někoho nějak vyložit ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam