Ahoj. taky dotaz zdravotniho charakteru.. Vcera mi doktor po emailu oznamil z z krevniho obrazu vyplyva, ze jsem v poslednim 1-3 mesicich prodelal borreliozu... presne v teto dobe jsem se taky po delsi pauze vratil ke cviceni.. chodim na hotyogu /ze to neni joga ale fitko+sauna mi rikat nemusite/ ale rikal jsem si co ze by z toho mohlo bejt... rozehnal jsem si tim cvicenim borrelie do celyho tela??, teplem se uvolnujicich a prokrvujicich kloubu organu srdce mozku a tak? nejspis jo ze jo.. cvicim rekneme s nasazenim.. trvalo to a naucil jsem se snad neprepinat, stejne je v lekci malo lidi, spise nikdo, ze kterych by teklo stejne jako ze me.. hm tak me napada ze to poceni by mohlo taky nejak souviset, ale bylo to tak i roky a etapy cviceni predtim extremni vytok potu..
mno katdopadne Borrelioza byla vicemene asymptomaticka zadny bolesti hlavy zadny bolesti kloubu, jenom unava.. proste beze stavy bez energie vysosnuto..
prikladal jsem to jinym vecem
narocna rodinna situace, zmena z vesnice do mesta, "krize stredniho veku" ja nevim ...
, ale kdyz jsem se uz nechal pumpnout o nejakou tu krev tak jsem se na to zeptal /a ejhle ono tomu tak bylo/ myslel jsem ze mam nejaky parazity od ovci nebo jinejch zvirat nejaky tasemnice skrkavky nebo neco takovyho co mi uzira potravu a tedy energii.. /tak ty to zda se nebyli jakkoliv muj brat zustava presvedcen ze stejne nejakyho GuTfrienda nosim-nejspis to tedy bude Goauld/..
mno takze co dal::??
mam nhypotezu prosim o vyjadreni k ni.. Zacnu bastit ty antibiotika co me dali /doxyhexal po 12/ do toho probiotika /jasneze mezitim a ne s tim/ a budu dal chodit cvicit aby se ty antibiotika dostali stejne hluboko jako se dostali borrelie na vlne hotyogy
asi se poseru a nebude mi uplne hej .. Ja sem antibiotika nemel uz roky.. ale zas jako malej sem to bastil jak bonbony kazdou zimu aspon trikrat tak trea to nebude tak hrozny.. no az doberu antibiotika tak bych si moh jeste lupnout Zabi terapii mam ted moznost ke kamaradum chodit na Kambo aby se to jako dotlouklo docista...
Ty antibiotika jist budu to uz sem se rozhodl
za rady tipy nazory vsehodruhu budu rad. mejte se dobre cvicte dal