zeptam se tady protoze to tady zije na rozdil od jinych ezo auditek. slovo ezo pouzivam v dobrym, jsem hyperezo.
potrebuji si spravit zada. mam je mocinky ruzne bolavy a pokriveny protoze se vubec nepohybuji a nejvic casu stravim v posteli nebo u pocitace kde se samozrejme hrbim. navic jsem zazila ruzne megahuste situace recently a vubec jsem si nevzala cas na nejaky oddech, ze bych sla do koupeli a rovnala si tam telo nebo neco takoveho. neni to v mem temperamentu. jsem takova raketa co proste leti vpred hlava nehlava. kdysi jsem se snazila se zmenit a delat ruzne praxe i fyzicky atd. ale to nejsem ja. aspon v tuto chvili a v teto fazi meho zivota.
citim v tech zadech ze tam mam konkretni problematicka mista. hlavne v oblasti sije a pod ni. ta sije uz mne boli fakt hodne a citim se jakoby telo chtelo uplne tam napravit nejaky stavec pomalu, ten pocit nerovnosti a potreby ji srovnat je fakt intenzivni. jenze chiropraktika se bojim, zvlast pokud se bavime o pateri, to mi prijde trosku riskantni. navic vim, ze tak jednoduchy ze si zajdete k chiropraktikovi a vsechny vase problemy se vyresi, to byva zridka.
na masazi jsem byla jednou, thajske, bylo to brutalni a zajimave ale nevnimala jsem zadny prinos. nekoho kdo mi bude kazdy vecer pul hodiny rozmasirovavat siji nemam (ale klidne se hlaste v poste kdo ma zajem). jsem ochotna delat nejake fyzicke cviky, ale ne moc. znam se.
poradite mi neco?