MEJLA77: ještě co to vlastně je... je to "electronic ballast", jak se můžete na jedné fotce dočíst :)
První foto zachycuje box na sata disk, byl funkční, jen ten kabel, co se do něj zastrkuje (viz foto 2) a vypadá jako ps2 občas vypadával, tak se s tím nesmělo moc hýbat, což u nás moc nejde :) Měl by fungovat, ale záruku na nic nedávám... a peníze nevracím :) Mám doma další dva boxy, takže mi nebude chybět, koupil jsem si jednou disk tady na nyxu a dostal ji k tomu disku...
Třetí foto je rodina umírajících myší, asi by se daly zachránit, IMO mají někde nalomený kabel, tipuji, že přímo u myšky, možná by to mohlo jít o kousek zkrátit a mohly by zase radostně běhat a pištět. Nemají kuličky, čili jsou vyzbrojeny buď laserem nebo noční optikou :)
Čtvrté foto je vlastnoručně utočený vánoční věnec neblikajících led diod, jen to přestalo svítit, tipuji to na mrtvou krabičku, ale fakt té elektrice nerozumím, tak se v tom nehrabu, navíc dcera povyrostla a už to nevyžaduje zapínat před spaním... tak jsem to zatím přežil :)
Páté foto jsou dvě ustřižené šňůry, ke sluchátku bych to asi nepřipojoval, ale pokud potřebujete novou šňůru ke starému spotřebiči a umíte si to zapojit, tohle by se mohlo hodit - jedna je dvoulinka a druhá trojlinka, další linky už nemám...
Šesté foto je skupina třírychlostního větráku - vrtule má plastový šroub a ten se při zapnutí povoluje a takové to na čem to stálo už umřelo, klec je trochu pomačkaná, asi by šla resuscitovat, čili jde vlastně o recyklovatelný třírychlostní motor; vedle větráku je 700 W toastovač - na posledních třech fotkách jsou detailní pohledy na DIY variabilní zavírání pomocí suchého zipu, tedy i více naložený toast jde přivřít do tohoto výdobytku techniky, teflon trochu odešel, tak jsme ho používali s pečícím papírem uvnitř, fungoval u nás dlouho, než ho nahradil obdobný spotřebič většího výkonu a větší pečící plochy - tedy toastovač by měl být taky funkční; následující kus je hd ready digitální tuner AVER, měl by fungovat, ale televze mě nebaví a tenhle hw zrovna není podporovaný pod linuxem, tak jsem ho ani neotestoval...
Pak už je to spíše k umělecké produkci - telefon sony ericson, vypadá zachovale, ale nemám nabíječku, neotestuji tedy jeho funkčnost, bezdrátová klávesnice bez myši a usb hajzlíka zn. redstar, držák na takovou krátkou zářivkovou trubici, kryt se rozbil a zářivka taky, tak už máme ledky a tenhle kus už nepotřebujeme... s tímto kusem souvisí i dvě následující fota s detaily.
Takový ten malý stříbrný hajzlík je nějaký bezdrátový modul k meteostanici, asi by to mělo mít nějaké čidlo a nějaký bezdrátový modul, ale jaký typ už netuším...
Poslední souhrnné foto - čtvrté od konce - je set ultralevných sluchátek od tchána a nějakých vraků - asi je to použitelné jako sbírka různě dlouhých drátů :)
Dvě nokia nabíječky - tlustý konec, ale obě se chovaly divně, jedna má slabý výkon a nenabila naplno baterii a druhá ta riginální má poškozený kabel hned u té krabičky a občas to nenabíjelo...
Mikro usb ultrakrátký kabel od novoty nefungující - možná je to pro přenos dat a já jsem s tím chtěl tuším nabíjet, každopádn ěmám pocit, že nefungoval, ale ruku do ohně dávat nechci :)