TABORACEK: jo prejdu na shipito po tomto taky. Ono slo o to ze todle mel byt jen debilni obal na klavesnici, kterej se u nas nedal sehnat. Samozrejme ze za tyden po objednani sem ho objevil v ceskym obchode bez postovnyho, ale kdyz uz byl zaplacenej, jsem si rikal ze to nebudu resit.
Jako na druhou strnau klobouk dolu: z posty mi prisel dopis, vyplnil sem, oskenoval, poslal mailem. Za 4 hodiny prislo potvrzeni, ze byly podklady predany prislusnemu pracovnikovi.
Nasledujici den mi volala pani z posty ze jestli byl balicek pro osobni potrebu nebo pro procleni k dalsimu prodeji, tka rikam ze je jen pro me, tak me poprosila abych ji poslal jeste jednou predelany ty papiry (pac sem si to nechaval poslat do kancelare a vypadalo to jako ze to je na firemni doruceni prod alsi prodej). A taky sem zapomnel pripojit to prohlsaeni ze to je k osobni spotrebe. No a nasledujici den ten balicek dokonce prisel. Akoratze za 180+210 kc :-/
Kdyz to doslo tak to bylo relativne rychle, vsecko v cajku, ale tedaze 49 dolaru se nakonec prodrazilo.
Pouceni pro priste, objednavat bud jen levny veci nebo fakt drahy, a posilat shipitem. Aspon bdue mit vanhara radost.