KORKMAZ: Krome Ali bych rekl ze je neco podobneho bezne na vetsine cinskych shopu, problemy podobneho charakteru jsem resil vice mene vsude, GB, FastTech, 3F to ze u ztracene zasilky nechteji vracet prachy hned a okecavaji to at pockas nez si to oni doresi s dopravcem a je na to jediny lek - platit vyhradne pres paypal a nechat si proste vratit prachy od paypalu, jeste se mi nestalo, ze u nedodane zasilky nevratili komplet zaplacenou sumu, zadne budeme cekat pul roku az se nam vyresi reklamace s postovni sluzbou, at si resi co chteji, me jako zakaznika to vubec nezajima, kdyz do dvou mesicu zasilku nemam pisu na paypal a hned eskaluji a do nekolika dni mam penize zpet na ucte. Aliexpres nema moznost platit paypalem, ale zase ho nepotrebuje protoze uz diky tomu, ze jen zastituji dalsi prodejce a nejde to z jejich tak vraci hned a docela ochotne (kdyz clovek uz zna postup) navic pevny nejdelsi termin dodani take dela sve.
To jak jsem ted zvykly platit vsechno pres paypal me ted nedavno zachranilo dvakrat i mimo cinu, jednou u zasilky z Irska za 50 euro kterou take ztratila jiste CP, ale zase blbost eshopu, ze odmitaji posilat nejakym evropskym dopravcem misto posty a jeste trvaji na tom ze bez trackingu, tak jsem se s nimi moc nebavil a nechal si rovnou vratit prachy od PP. Jen uz jsem u nich asi na blacklistu :D Ale stejne bych si po tehle zkusenosti od nich nic dalsiho neobjednal. A podruhe me to zachranilo v cechach kdyz mi prisel poskozeny kus a eshop to zacal zkouset ze musel byt poskozeny balicek (nebyl) a nemel jsem vubec prebirat. Stiznost na PP a fotky a hned to slo.