• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POAČeská i zahraniční psychiatrická léčba
    Diskuse na téma psychiatrická léčba, okrajově i psychologická pomoc. Zkušenosti pacientů či rodinných příslušníků, známých s léčbou, hodnocení jednotlivých zdravotnických zařízení, oddělení, lékařů. Pozitivní i vedlejší účinky léčby. Alternativní či podpůrná léčba, případně pracovní terapie, arteterapie a pod.
    rozbalit záhlaví
    POA
    POA --- ---
    FESAKFLOYD: že bys tu měl práva někomu dávat RO? O tom nic nevím
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    CORNELA: bez si hrat nekde jinde.. bez k vode.. tady je diskuse. dostanes ro jestli budes tady trollovat..
    POA
    POA --- ---
    CORNELA: nikdo ti tu nebrání napsat mnohem víc než pět vět
    POA
    POA --- ---
    CORNELA: poslouchej, víš co... vykašli se na reakce na mě osobně

máš jedinečnou příležitost ozřejmit všem, kteří sem nakouknou, jak to přesně je...

tvůj příspěvek, na který reaguji má v této podobě téměř nulovou výpovědní hodnotu
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    CORNELA: mela by ses jit ucit.. na demagogii tohoto typu tady neni misto CORNELA: nepoustej se do diskuse o ktere vis prd.. precti si prvni literaturu...
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    POA: to jsem teda zvedavej, zatim nenapsali jedinej argument. psala mi akorat do posty jestli jsem psychotik.. kdyz jsem ji poukazal na literaturu, desitky impaktovanych clanku, tak ze pry se uci na zkousku.. proste tady jenom kvaka, asi jako predtim Petrigridus.
    POA
    POA --- ---
    CORNELA: neber to, že tě napdám, ale podle čeho usuzuješ, že máš náhled? A že někdo jiný ho nemá?
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Cornela by mela dostat ban CORNELA:
    POA
    POA --- ---
    CORNELA: máš tedy v tuto chvíli nejlepší příležitost napsat sem, jak to teyd opravdu je
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    Cornela soustavne lze a prekrucuje, jsem pro, aby dostala RO CORNELA:
    FESAKFLOYD
    FESAKFLOYD --- ---
    POA: neco jsem tady napostoval, to je vsechno. Bylo to podstatne. Psal mi i Nyx, uz toho bylo dost. Takze to staci. Jinak bych zbytecne prispevky co pise Eklektika a Cornela a dalsi potrefene husy rovnou mazal, absolutne bez argumentu, ot..
    POA
    POA --- ---
    ECLECTICA: výborně.. dobrá inspirace. Pokusím s ezaložit tedy klub tohoto názvu, pokud nechceš ty sama. A budeme FF odkazovat tam s jeho příspěvky. Budou pro případné zájemce pěkně na jednom místě
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DAW: nebo tak. Každopadně ale tahle diskuse mate svým názvem. Klidně by se to mohlo jmenovat Neuroleptika = chemická lobotomie. Aspoň by nově příchozí měli jasno.
    DAW
    DAW --- ---
    Já myslim, že zrovna tenhle klub je pro FF ten správnej.. ale vůbec by mi nevadilo ho zabanánovat v těch druhejch dvou klubech o schiz. :)
    POA
    POA --- ---
    CORNELA: ale s tou lobotomií má trochu pravdu. Já tedy zcela vědomě a dobrovolně podstoupila dočasnou lobotomii skrze neuroleptika. S plným vědomím toho, že mi to upraví a přeruší nervové spoje v mozku...
    POA
    POA --- ---
    ECLECTICA: ale on nebrojí proti psychofarmakům.. podává informace... tedy já to zatím možná tak zkresleně vidím... možná je to dané tím, že nečtu detailně úplně všechno, když mám moc práce

prosím, pošli mi tady nebo do pošty přímé odkazy na příspěvky, kde někoho vyzývá k přerušení léčby či k samoléčbě psychotropními látkami.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Ze 73 příspěvků v téhle diskusi tvoří celých 43 Fesakfloydova agitka proti psychofarmakům. To mi ani zdaleka nepřipadá jako přiměřená prezentace vlastního názoru (nemluvě o tom, že veká část z nich je překopírovaná i do dalších diskusí), ale jako spamování, které rozumnou diskusi znemožňuje.
    A to nemluvím o přámých výzvách k přerušení léčby či samoléčbě pomocí psychotropních látek.
    POA
    POA --- ---
    ECLECTICA: nikdo ti nebrání v tom to udělat přece

mně FF nevadí, pokud se projevuje slušně. Zatém v tomto ohledu k němu nemám vážnějších výhrad. To bych mohla dát za chvíli RO hned několika dalším... když vezmu v úvahu co se dělo v historii
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DARJEEL: jak už jsem psala, možná by stálo za to, založit alternativní diskusi s RO pro Fesakafloyda, a vidělo by se.
    Za sebe (a vím, že nejsem jediná) můži říct, že v diskusi opakovaně prokládané jeho monotematickými výkřiky (přípaně vulgaritami) ani nemám chuť jakoukoli debatu začínat.

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ECLECTICA: nehledě na to, co si o tom všem dál myslím mi příjde, že zrovna k tématu to je. Akorát se nikdo další nemá do řeči, ale to s tématem imo tolik nesouvisí :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Navrhuju přejmenovat diskusi. Tohle je Fesakova one man show, nikoli seriózní diskuze o problematice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam