FESAKFLOYD: muj otec prave přistoupil na terapii jakesi komunity,kteri kourili travu a meditovali, tancili na hudbu, pak mel ataku ve stavu psychozy se kdesi popral, mel krvaceni do mozku, odmital jit do nemocnice, oni ho v tom podporovali, proste mazec.
Co se tyce meho kamose, vzhledem k tomu, ze schizu ma od rane puberty a ted studuje FEL, tak se mi nezda, ze by mel cosi s mozkem. Prijdes mi trochu jako propaganda, nezlob se na me. Proc to tady lidem cpes nasilim, kdyz o to viditelne nestoji? Nechci bejt zla, ale nejsi ty jeden z tech, co zrovna tu lecbu odmitl a tohle je dusledek? Ja jsem ochotna pripustit, ze to lze i bez leku viz
POA: , ale tam je dulezite to se souhlasem lekare. Ja take brala antipsychotika, zamichala mi hormony, zhorsila obezitu, tak take se souhlasem lekare beru pouze antidepresiva a v urcitych obdobi remise neberu nic,zase se souhlasem lekare. Ale jsou lide, kteri ta neuroleptika proste potrebuji a nic jineho jim nepomuze.
Tady je to o tom, ze samozrejme existuji lekari bridilove, ale jsou i dobri lekare a otazka nestoji na tom odmitat lecbu, ale najit si lekare, ktery vam budou sedet, kteri jsou soucasne i psychoterapeuti.