FESAKFLOYD: a tím by se definitivně zbláznili a dítě neměli nikdy, fajn rada....Hele já před otěhotněním jsem byla už rok bez prášků, ale to nemá smysl ti vysvětlovat. Už tě taky začínám mít plný zuby a to jsem tolerantní člověk. Bez urážky silně mi připomínáš mého otce po vysazení léků, umanul si tehdy jednu věc a pronásledoval maily všechny osoby, na které měl kontakt, snad i pojišťováka. Pak to bylo horší a horší. Takže opravdu zachraňuj sám sebe než jiné, tedy jestli tím zachraňováním myslíš vnucování ostatním tezí, o které nestojí, při nesouhlasu urážení jiných. běž si třeba někam podstupovat terapii, kterou uznáš za vhodné a bude to.
ZUZKAOU: v případě Fešáka je to ale bezpředmětný, protože mu chybí antipatie, jemu dělá dobře cítit se nadřazeně a strefovat se do jiných, slabších. Fakt mi silně připomíná mého otce a ten byl psychopat s rozvinutou psychozou, úžasná kombinace.
FESAKFLOYD: no tím jsi to dorazil. Jasně neberme léky, holotropně dýchejme a hlavně se neléčme. Budeme v pohodě jako ty, hurá....Končím, jseš v ignore a v zájmu vlatního duševního zdraví na tebe už nebudu reagovat.