SPIPI: Výjmečně s tebou do velké míry souhlasím, jsem rozhodně pro vybudování smysluplný sítě cyklostezek. Peněz se do toho leje víc, než si umíš představit, ale ztrácej se v kapsách kamarádíčků a celej systém cyklostezek je v Praze udělanej tak, aby spíš "něco za tu miliardu bylo vidět", protože kdyby zmizelo tolik peněz a nepostavilo se nic, bude to podezřelý. Takže o smysluplnosti těch staveb a opatření se až tak moc nepřemýšlí - a pak vznikne cyklostezka za 700 mega s mimoúrovňovým křížením, na kterou se ale dostaneš jen po schodech. Takže ano, cyklistické stezky musej bejt udělaný smysluplně a použitelně.
Pěší zóny bych do toho netahal, tam nemaj kola co dělat. A taky bych do toho netahal automobilovou dopravu, ta se řeší separátně. A ty prachy, co se do toho sypou, se měly investovat už dávno, ukaž mi jiný vyspělý město, který nemá ani jeden blbej okruh. Byl jsem ve městech, co jich maj i při menším počtu obyvatel osm.
A nevím, proč nemůžeš HOBORGovi odpovědět, když jsi tak světaznalej, tak si jistě vzpomeneš na alespoň jedno město srovnatelné s Prahou, kde se cyklistika provozuje v tebou propagovaném množství...
Pokud si ti cyklisti myslí (jako ty), že objevili kolo jako nový způsob dopravy, tak jsou to fakt pošahanci. Kolo znaj všichni...