• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: no a to mi pripomina muj poznatek ze vcerejsiho dne, az dodelam skolu, zacnu chodit i na balet .) abych doplnila mezery
    IF_
    IF_ --- ---
    Vertikály | HN.IHNED.CZ - zblízka
    http://hn.ihned.cz/c1-54357110-vertikaly

Já jsem spíš silová tanečnice, nedokážu to, co holky ohebné z gymnastiky nebo baletu, ale zase zvládám spoustu silových triků.

To mě pobavilo, že prý Stacey neni ohebná :D
    IF_
    IF_ --- ---
    SLUPKA: No pokud hraješ tenis, pojď v létě s náma, chodí tam i chlapy a výsledek člověk pozná už po první hodině... hlavně jsem si odnesla i poznání, jak lépe sama strečovat:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    at si mysli kdo chce co chce,.. ja si dycky reknu: "no a co? ty buzeranti mě živit nebudou,.." tak je jim snad prd do toho co delam :D
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    LIBUSHKA: To je právě ta moje naivita, já stale věřím, že postupně lidi dostávají rozum a začínají chápat jak věci fungují a jak fungovat nemohou... Ale každé volby mi mou naivitu léčí :D Za pár let mne takové komentáře příjemně překvapí, že to není tak hrozné :D

IF_: Ten strečink by mne docela zajímal, přijdu si docela ohebný (samozřejmě, jsem chlap, takže provaz nezkouším - výjimkou je situace, když mi na kurtu podklouzne noha, to se pak dostanu docela nízko :D) a občas protáhnout by nebylo od věci... A to, že by si to mohli zkusit oni? To mi připomíná komentáře k lékařům, většina lidí by to vystudovat dokázala, ale oni nechtějí :)) Takže už vidím: "Ten workshop bych mohl klidně i vést, ale nechce se mi"

LIBUSHKA: Přesně, kdyby jim něco takového předvedla přítelkyně / manželka, tak by jim spadla čelist a byl by klid. A hned by domu kupovali tyč :))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: :) bud nad veci ;) je to zavist, jenom zavist :)) ...proc by ten clanek jinak vubec cetli ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Já bych ty kverulanty poslala na jeden jedinej workshop nebo třeba ten strečink... by vydrželi 5 minut a zkapali by :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    "Prostituce není sex za peníze, ale těžký sport, ze kterého si ženy odnášejí modřiny." lol
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SLUPKA: lidi jsou debilni, stale, porad a dokola :D ale co, at se tim udavej :))
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    IF_: Panebože, takový komentáře bych už nečekal... Zase jsem v něčem naivní a pozitivní :))
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: To první jo, to druhý jen kdo má rozsah:))

Ale oběvil se mi tam odkaz na allegru, můj sen největší...
    IF_
    IF_ --- ---
    Tanec u tyče? To není striptýz, ale těžký sport, ze kterého si ženy odnášejí modřiny | life.ihned.cz -
    http://life.ihned.cz/c1-54355620-tanec-u-tyce-to-neni-striptyz-ale-tezky-sport-ze-ktereho-si-zeny-odnaseji-modriny

Ty komentáře zase...
    IF_
    IF_ --- ---
    A rozpalujem se strecinkem s Alexem No:D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    CYLAH: :D to se neboj, do deseti minut jsi durch :D ...rekla bych tomu takova klasicka gymnasticka zahrivacka :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    CYLAH: no samozřejmě, že jo!
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Rozehřejváte se před tím strečingem nějak?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem definitivne pole magor.Jela jsem si pro certifikat a pak jeste na volnou,pekne jsem ty svaly rozhybala,cu tomorow:))

No vecko ze zeme uz davam v poho,ted mi z toho zas nejde andel scorpio,mam nejak moc nahore ty ruce ci co:(
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    holky, zkousel uz nekdo tohle? http://poledancedictionary.com/moves/343/duchess/ to by nemelo bejt tezsi nez tohle, ne? http://poledancedictionary.com/moves/134/jade/ coz? co myslite?
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: No měli bychom se navzájem natahovat i na hodinách...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: presne tak :) ted nesmime polevit ;)
    a myslim, ze s kazdym dalsim strecingem se to fakt zlepsi, skoda ze tu alexe nemame na porad... takhle to budem muset ucit ty nase muze :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: jses uzasna! mam co dohanet teda.. jinak ja jsem si tez vsimla rozdil..kdyz vykopavam nohu pred sebe jde to nejak vejs... ted nesmime polevit, holky .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam