• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: ti dam RO a bude klid :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: mam no :) :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a ty mas zas odpoved na vsechno :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: ty jsi ale konfliktni :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    aha tak pardon, omlouvam se, ted koukam ze sem tam nedala reakci na konkretni prispevek,.. mela to byt odpoved na prispevek IF že je stacey prave uci svihat
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: ha, už jsem to odlistovala. to je s tebou těžký, když neoznačuješ příspěvek, na nějž reaguješ :D do hlavy ti fakt nevidím.
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: no a ja rikala neco o tom, že se dostaneš do rotace jinak? zajimej se, ale az po tom co si poradne prectes celou diskuzi o konkretni veci - treba pak zjistis, na co odpovidam.
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: No spiny bez švihu fakt neuděláš pokud nemáš spinovou tyč:))
    REINITA
    REINITA --- ---
    IF_: vy ano, ale Strix v kontxtu oddělávání zad napsala "ja myslim, že švih je tu myslen spis jako svih pri spinech ne?"
    tak mi to vrtá hlavou.
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: Vždyť jsme tu s Libu psaly, že jsme to myslely při invertech....
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: můžu se zeptat, jak jinak získáš dostatečnou energii k rotaci na statické tyči, když děláš spiny, než švihem? vždyť se musíš nějak dát do pohybu, ne?
    (neprudím, fakt by mě to zajímalo)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: A už se ví kdo pojede? Nebo budou soutěžit všichni semifinalisti?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: pici k tyci je nahodou krasne a jednoduche vysvetleni!!! pochopi kazda pi

btw Zoraya se tolik sama sebe propagovala na fb az to dotahla na 2.misto v hlasovani "lidu" v te aktualni soutezi co ma byt ted v Hong Kongu, kam jde Ruzenka... prvni misto obsadil naprosto nesmyslne nejaky neznamy typek (lol, chlap!) z Kolumbie ci odkud :] jako fakt kazdy den pred uzaverkou hlasovani spamovala na sve fb strance at za ni lidi hlasujou, coz bych treba ja v jejim postaveni asi nedelala, ale to je 1... byla tim uplne posedla a napsala to tam asi 20x... no a treti Natasha Wang .]
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: na mě působí jako mr. Zoray Juddv :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    tyjo,.. zrovna helikoptera mi pride jako neco co je proste celkem prirozeny z tech veci co na tyci delame,. .a pritom s ni ma tolik lidi problem,.. ja nedam takhle labut :D a bohyne s natazenejma nohama?? smrt!
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Jestli je někdo, kdo podle mě stojí za to, aby přijel do čr i když už tu jednou byl, tak je to jednoznačně Becca Butcher.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: no nevím jestli ke stropu, spíš jak by řekla kristýna "pí... k tyči" :D Pardo, že jsem sprostá, já jen cituji. Prostě stydkou kost / pánev tlačit k tyči a nohy mít mírně dopředu nnež široko od sebe.

Helikoptéra je o technice a pak to držení v ní o břichu. O ničem jiným :)

Nechci vám brát iluze, ale Zoraya na mě ve skutečnosti působila jako typycká americká lady s přístupem "jste nicky, nezajímáte mě, trpím to tu jenom kvůli těm penězům"
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    MOOONA: aaa, úplně mě všechno bolí, jen se na ní koukám a jak chudák funí na konci =) já takhle funím už po minutě =)

IF_: my se taky učíme nešvihat, furt nás mučí s posilováním =) páč si při tom můžeš parádně zkurvit záda, ale úplně stačí když to neodhadneš a blbě se bouchneš..a navíc to švihání prostě není tak elegantní že, dámy =)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: hele to je asi o tech rukou, si myslim... jinak ja to udelam taky i nahore, ale jen na jednu stranu :D na levou mi to proste nejde a nejde a nejde :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ja jsem mluvila o invertech no...
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: No musíš se co nejvíc překlopit dozadu, Stacey vždycky řiká zadek co nejvíc ke stropu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam