• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KLARA_PRAHA: 5 minut v placce? :-o :D dobrej zasek :)
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Děkuji za reakce. 2x15minut? To bude muset být nějaké rychloprotažení. Ležela jsem jen třeba v placce 5minut!Ale když to říká odborník, zkusím to!Děkuji!
    Dobrá tak kartáč neplatí. Škoda. Doufala jsem, že to bude nějaký ,,mučící´´ náčiní, abych vydržela v té určité pozici déle:-D Jóga je dobrá,chodila jsem na ni ráno,ale štve mne, že se člověk protahuje i předtím než je zahřátý a to není extra příjemné zvlášť ráno:-/ Ale večer to bude asi ok.
    IF_
    IF_ --- ---
    A od příštího úterý začínáme L3 - L4 od devíti večer, je tam ještě volno.
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes mám poslední lekci L3, tak budou nějaké fotečky :p
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    LIBUSHKA: já bych začala s jogou hned, ale momentálně jedu na dva měsíce pryč a nejspíš se ani nedostanu na tyč celou dobu, tak budu akorát protahovat a běhat a snad se do toho pak zase brzo dostanu..

IF_: no tak to je jasný =) já jsem naopak zvyklá cvičit večer před spaním doma..
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: presne, rano nejvetsi luxuska :) a pak vecer po tom, co te celej den nekdo sere :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    VAMPYRCIK: taky zacnu v lete, tak si udelame nakou skupinku :))) este s IF :)) :D
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: Tak asi je to o tom, co koho baví, já chodim do posilovny léta a je to pro mě už takový cvičební rituál (nejlépe ráno před prací), doma bych si prostě pořádně nezaposilovala...
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    STRIX: na to si pořiď osobního fitness trenéra/nebo výživového poradce, nebo jak se to =) ale co mám známý kulturisty, tak vždycky před závodem celý den odvodňujou, aby měli vyrýsovaný svaly, tak můžeš zkusit nepít :-P já si myslim, že je důležitý pracovat s vlastní váhou a na posilovnu se vybodnout, jíst zdravě a nepřežírat se..a taky dělat sporty co zlepšujou oběh a dýchání, aby tělo víc spalovalo - ideálně běhat s velkým batohem na zádech =) sranda =)

KLARA_PRAHA: jo řiká se, že ideál je každý den 2x15 min + zahřátí svalů předtím (což nemusí být nutně běhání, ale taky horká vana =))
    osobně si taky myslim, že joga je fajn, protože balet mi přijde jako hrozná drezura =) ale ještě jsem neměla čas s ní začít, snad v létě
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Já taky tak třikrát týdně:( Mně se to trochu zlepšuje, ale jen když jsem rozehřátá, jak jsem v klidu, tak je to marnost.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KLARA_PRAHA: Felix Cane rika ve svem DVD (*grin*) ze its important to stretch at least 3-4 times per week, if you can´t do it every day...ale ze every day je idealni. Ja to ted objektivne davam max 3x tydne, tim padem uplne k nicemu, ale pokud mas motivaci tak urcite kazdy den, aspon tech 30 min.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: fakt j? :) tak tos musela bejt nejhubenejsi, pred tim :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Moment dámy, za tu dobu co dělám pole dance jsme na váze přibrala už pět kilo!
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: to si nemyslim - teda ne ze by to v posilce neslo, to je jasny ze jo,.. ale na rysovani je lepsi mozna cviceni doma a se svou vahou, jenze u me je problem ten silenej jidelnicek
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: :) tobe se tak neco nabaluje, takova hubenda ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Jinak jestli chceš rýsovat, posilovně se nevyhneš:)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Ranař ne, ale holky co jsem s nima trénovala basket, dvakrát denně trénink, plus min. 2x týdně posilka a kompenzace, tak některý měly fakt solidní pekáče i ruce... někomu se to prostě dělá, někomu ne (jako třeba mně:), mně se šíleně nabalujou nohy, ale ruce málo:/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: v prvni rade jde o to, co delas, co zvedas, clovek by nemel zvysovat vahy.... ale predevsim, holkam svaly do zadnyho nesmyslu nenarostou, pokud neuzivaji doplnky stravy.. takze v pripade normalniho ziti a nezvysovani zateze se z holky zadnej rarnar nestane .)
    IF_
    IF_ --- ---
    Jidelnicek nejakej najdes urco na netu ale taky jde o dispozice,nekomu se ty svaly rysuji nekomu ne:/
    STRIX
    STRIX --- ---
    holky mě spíš zajímá,.. jak udělat abych měla bicáky max vyrýsovaný ale ne prostě mohutný ruce. vyznáte se v tom někdo? fakt musim jít jen zdravě?? to nedám
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: dneska zas po delsi dobe du,.. jinak sme s Lindou zjistili, že na hot jogu chodim k její známý :D Praha je malá no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam