• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak dnešní poslední hodina byla vtipná. Byly jsme jen tři a Stacey má zlomenej prst, takže nemohla cvičit. Já zapomněla paměťovku, tak fotila jen Anya. Bohužel má zkouskove, takže fotky nahraje až příští týden.

Já když se viděla na fotce jak jsem zkroucená ve flatlinu tak jsme se styděla :D
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    To už bych asi nevstala nikdy:-D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KLARA_PRAHA: aha, tak to joo, to ja si predstavovala, ze ses rozplacla do placky a placatila ses tam 5 minut :) tak to jestlis to delala formou nakyho hmitani, tak je to pochopitelny :)
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Nejdřív to bolí pak to po 8 vteřinách povolí trošku, pak chvilku držíš a rozdýcháváš to a pak jdeš níž zase 8 vteřin ti škubou svaly a pak to zase povolí atd...já jsem od přírody netrpělivá bohužel:-D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KLARA_PRAHA: hele pet minut mi prijde strasne moc na vsechno, to ja uz bych mela hrozny krece :)
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Tak když už tak už. Chvilku níž chvilku výš a druhý den to šlo lépe. Ovšem ta paralýza mezitím mi za to nestojí:-0 Proto jsem žádala o radu:-)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    KLARA_PRAHA: 5 minut v placce? :-o :D dobrej zasek :)
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Děkuji za reakce. 2x15minut? To bude muset být nějaké rychloprotažení. Ležela jsem jen třeba v placce 5minut!Ale když to říká odborník, zkusím to!Děkuji!
    Dobrá tak kartáč neplatí. Škoda. Doufala jsem, že to bude nějaký ,,mučící´´ náčiní, abych vydržela v té určité pozici déle:-D Jóga je dobrá,chodila jsem na ni ráno,ale štve mne, že se člověk protahuje i předtím než je zahřátý a to není extra příjemné zvlášť ráno:-/ Ale večer to bude asi ok.
    IF_
    IF_ --- ---
    A od příštího úterý začínáme L3 - L4 od devíti večer, je tam ještě volno.
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes mám poslední lekci L3, tak budou nějaké fotečky :p
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    LIBUSHKA: já bych začala s jogou hned, ale momentálně jedu na dva měsíce pryč a nejspíš se ani nedostanu na tyč celou dobu, tak budu akorát protahovat a běhat a snad se do toho pak zase brzo dostanu..

IF_: no tak to je jasný =) já jsem naopak zvyklá cvičit večer před spaním doma..
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: presne, rano nejvetsi luxuska :) a pak vecer po tom, co te celej den nekdo sere :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    VAMPYRCIK: taky zacnu v lete, tak si udelame nakou skupinku :))) este s IF :)) :D
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: Tak asi je to o tom, co koho baví, já chodim do posilovny léta a je to pro mě už takový cvičební rituál (nejlépe ráno před prací), doma bych si prostě pořádně nezaposilovala...
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    STRIX: na to si pořiď osobního fitness trenéra/nebo výživového poradce, nebo jak se to =) ale co mám známý kulturisty, tak vždycky před závodem celý den odvodňujou, aby měli vyrýsovaný svaly, tak můžeš zkusit nepít :-P já si myslim, že je důležitý pracovat s vlastní váhou a na posilovnu se vybodnout, jíst zdravě a nepřežírat se..a taky dělat sporty co zlepšujou oběh a dýchání, aby tělo víc spalovalo - ideálně běhat s velkým batohem na zádech =) sranda =)

KLARA_PRAHA: jo řiká se, že ideál je každý den 2x15 min + zahřátí svalů předtím (což nemusí být nutně běhání, ale taky horká vana =))
    osobně si taky myslim, že joga je fajn, protože balet mi přijde jako hrozná drezura =) ale ještě jsem neměla čas s ní začít, snad v létě
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Já taky tak třikrát týdně:( Mně se to trochu zlepšuje, ale jen když jsem rozehřátá, jak jsem v klidu, tak je to marnost.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KLARA_PRAHA: Felix Cane rika ve svem DVD (*grin*) ze its important to stretch at least 3-4 times per week, if you can´t do it every day...ale ze every day je idealni. Ja to ted objektivne davam max 3x tydne, tim padem uplne k nicemu, ale pokud mas motivaci tak urcite kazdy den, aspon tech 30 min.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: fakt j? :) tak tos musela bejt nejhubenejsi, pred tim :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Moment dámy, za tu dobu co dělám pole dance jsme na váze přibrala už pět kilo!
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: to si nemyslim - teda ne ze by to v posilce neslo, to je jasny ze jo,.. ale na rysovani je lepsi mozna cviceni doma a se svou vahou, jenze u me je problem ten silenej jidelnicek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam