• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Pěkný, to chce asi dost odvahy...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    hezky Superman to Scorpio fall "tutorial" od Karol Helms...

Superman Fall Tutorial - Advanced (fixed video) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1yjngIWNA6w
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    IF_: prave proto jsem na levou prisna :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: Myslím, že tam Tom má jedno místo. Pátek 17:00 je na tebe ale myslím moc brzy :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: to neumi vetsina lektorek :p
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: tak to pred kristynou nikdy nerikej :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Já na levou neumim skoro nic...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LIBUSHKA: i kdyz kakina nas taky zrovna dvakrat nesetri... miluju jeji vetu "tak si to dame na obe strany" :D nebo "dame si to na levou" :D :))) protoze na levou jsem proste leva :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA:

Lindo nebude mít nějakej další kurs:))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: tom je nejlepsi :) je fajn kdyz je u tebe chlap, o kterym vis, ze te unese a ukaze ti ten silovej pristup k veci... holcici hodiny mam v utery a tvrdej trening v patek :)
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Co Tom vůbec?

já byla včera na volné a zase mi to vůbec nešlo, připadala jsem si jak největší dřevo s idiotem dohromady:) Aspoň že ten rozsah se mi pravidelnym protahovánim trošičku zvětšil...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: hm, tak doma nehrozi :D jsem se strasne bala, dneska to budem zkouset na hodine s tomem, tak doufam, ze to dam aspon jednou s asistenci :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: no 22.2. nam zacina. Leti to strasne! Ale tady spis plati, ze cesta je cil :]
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: buď v klidu, Sisinki, to jsou docela těžký věci, potřebujou čas..
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: ty uz chodis do L4?

wawaw,.. mam co delat,..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: no na hodine uz jsem na to zase zapomela :) ale neva, mame cely L4 pred sebou... premyslela jsem ze mi toho dost nejde, co jsme vcera zkouseli: knee-sit, teddy normalni, yogini, ani ten handspring jeste.. ted si chci na volnych zkouset asi hlavne tyto veci
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: Je to přesně jak říká Libuška. Když jsi v supermanovi, tak pokrčíš jednu nohu a pustíš se tak aby jsi padala na jednu nebo na druhou stranu. Podle toho na kterou stranu se vrhneš, zkončíš buď v gemini nebo ve scorpiu.

SHIVA42: Ahaaa a na hodině jsi mlčela jako hrob! Proč si neřekneš? :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: no podle me cachrujes spis nohama, protoze kdyz do supermana lezes ze spoda tak taky zacinas skorpionem, pak hodis nohy pred oblicej a jen se vytehnes nahoru, tak si myslim, ze to bude stejne jen naopak :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: jako prvni se zachytis asi spis rukou, ne_? klasicky pod ramenem primacknes tyc k boku... ale co s nohama pak, na to nemam jaksi predstavivost ...
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: takze ciste teoreticky do toho andela a skorpiona... se jen pustim a zachytim se nohou... vid :) ...to musi jit, to vecer zkusim doma
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: tak pak posli nakej manual :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam