• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    IF_: tak to bude mit vrozenou hypermobilitu, protoze pole fakt neprotahuje
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: No tak moje spolukurzistka Anya ma rozsah jako blazen a kdyz jsem se ji ptala, jak dlouho na to cvicila rikala ze nikdy necvicila akorat dela posledniho pul roku poldance:)
    IF_
    IF_ --- ---
    GATTA_NERA: Nejaky divny ne:)) Ale spicky ma jako ja :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: nekňourej :))) cvičíš jak sem ti poradila? strečing s alexem? přesně jak píšeš,.. taky bys ho musela mít aspoň třikrát týdně. o tom to je, časteji po troškách,..
    imho. tyhle rusky hard treninky nejsou nic dobrýho pro tělo,..
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    GATTA_NERA: tak to je hoooodně hooodně starý video ne? KT vypadá tak o deset let mladší než když jsme jí viděla tento rok na workshopu ))
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: no tak co se tyce strecingu, tak pokroky delam, ale treba handspring? :D nic :DDD tak neplakej ;) nekteri jsou na tom i hur ;)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    mam prave nejakou tezkou demotivaci, mam fakt pocit ze ty "splits" asi nikdy nedam... k cemu to je aby se clovek protahoval kazdy den? momentalne mi to prijde jako ztraceny cas...uz nevim kolik mesicu delam doma strecing a vysledky ZADNY, nebo jen miirnee zlepseni. fook. Kez by tu byl Alexandr a delal nam body modifications. Jenze to by nas musel trenovat aspon 3x tydne, stejne... ach
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    GATTA_NERA: tezky pohrdani puvodnim dilem toto... :/
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    GATTA_NERA: Katie má zajímavý styl, tak uvidím, jen mi tom klipu chybí víc chůze a stoje na špičkách
    Pole Dancing Swan Lake - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GM5zBOVwYlI&feature=player_embedded#!
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LINDAAMELIE: díky, mě ten popis od Jamilly taky moc nezaujal, asi si koupím 1. část vertical dance, bydlím v Brně, ale klidně se na půjčení nebo kopii můžem domluvit :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    GATTA_NERA: já mám všechny CD od Jamilly a v podstatě myslím, že jsou zbytečný. Není tam nic víc než se dozvíš z kurzu. Ty od Vertical Dance se mi ale pod ruku ještě nedostaly, takže pokud si je pořídíš, tak prosím prosím o půjčení!
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    Ahoj holky, mám dotaz, nezkoušela jste některá DVD? Přemýšlím, jaké si pořídit pro začátečníka
    DVD - Tanecnityce.cz
    http://www.tanecnityce.cz/kategorie/dvd.aspx
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: za me cajk :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak cooo? je to oukej? :)))
    STRIX
    STRIX --- ---
    nj, spis mi pride ze sem vybrala blby rozliseni, ze je to dost neostry a upravy sem delala v malovani pac fotošopv compech nemame, takže to du nejak zlepsit :))))
    IF_
    IF_ --- ---
    Ocenuju aspon jednoho chlapa, klidne vic :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: tak opatrne :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: dík,.. jeste ho du zmenit mozna,.. bylo delany na rychlo v praci :X
    IF_
    IF_ --- ---
    Super zahlavi!
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Nadherny video... pritom na zacatku celkem jednoduchy veci, ale to provedeni je proste na sto procent...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam