• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    LINDAAMELIE: děkuji, doufala jsem v Čechy, ale asi to tu ještě nemá klientelu :-)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Trochu OT, pardon, ale nevíte o nějakém internetovém/kamenném obchodě, kde by se daly koupit šály (kromě cirqueonu)?
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: to sem se vsimla :))) sem te dlouho nevidela, tak konecne zas enkde :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: No tak asi ja teda...
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: jezis dík! sem to malem prosvihla! sem to prihlaseni furt odkladala a ted ctu tohle! :D

btw. kdo jdete na power pole?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    sorry... Work hard or stay home :P
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: no bude to zamerene na posilovani, ale kdovi co s vami bude delat .]] ... ja jsem loni byla nadsena z jejiho pristupu, i kdyz musim rict ze uz jen obycejny warm-up v jejim podani nas dost odrovnal, takze se predtim radsi hezky vyspi a bud fit :] ja se tesim na ty tezsi veci jako oona splits a flying K...na to uplne megaaaa i kdyz to nedam, to je jasne, ale aspon to s nami bude zkouset, uii!
    a vis jake ma heslo? Work hard or go home! :DD
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Na ten Powerpole jsem se prihlasila, ale to bude asi hodně na sílu co? tak to nevim teda :(
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: myslim ze misto je uz jen na Power Pole...stejne...ale drzim palce aby ses dostala, jinak to jde pres Kalendar akcii na strankach Poletimu, kde se clovek musi registrovat
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: je to na stejnym miste jako minule, hodim ti odkaz do posty
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem se dnes konečně chtěla nahlásit na Oonu a ten ws tam nevidim??
    IF_
    IF_ --- ---
    Nešel byste někdo dnes od 8 na volnou na Hradčanskou?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Soutěžící s jednou rukou se stala šampiónkou v tanci u tyče – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/262393-soutezici-s-jednou-rukou-se-stala-sampionkou-v-tanci-u-tyce.html?ref=ostatni-clanky
    KLARA_PRAHA
    KLARA_PRAHA --- ---
    Smutné posuzovat bez informací, krásné pokud je to vtip:-))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    kamos mi poslal :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Uf tak tohle by pro me nebylo,to jsem si zazila 12 let s basketem kdy jsem na soustredkach musela drit dokud jsem nepadla nebo se nepoblila:) a mam to kazdy den v praci :D takze ja bych to asi nesnesla,jesteze jsem nesla:) ale taky jsem nemocna,to zas neudelam na treninku po tydnu nic:/
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    LINDAAMELIE: :) pockala...? :D my tam byly 3 a v momente, kdy nekod nemakal, tak bylo zle :/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42:
    LIBUSHKA: Holky, mě teda Tanja velmi mile překvapila. Možná jí docvaklo, že s tímhle přístupem u nás nepochodí, takže byla celkem milá ale teda taky po nás pěkně šlapala. Když ukázala něco co už jsem uměla, tak zavelela "takže na druhou ruku"! A bylo))) Tak jsem se akorát zasmála a počkala jsem jak pochodí ostatní a šlo se na další trik. Náhodou mi hodně pomohla s věcma co mi dlouho nešly nebo kterých jsem se bála, takže já jen chválím! Takovýhle tréninky bych potřebovala každej tejden ))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: cumim... pristup jako ucitele TV za sociku ...kdyz si myslis ze nemuzes muzes jeste 2x tolik.. :] tak tady jsem neco prosvihla hmmm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam