• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: zvlastni, ze stejneho ws jsme s janinkou odchazely s uplne jinymi dojmy... oona nam prisla oproti ostatnim lektorkam, u kterych jsme byly na ws hrozne mila a pratelska... mela pomerne i prijemnej pristup pri vysvetlovani triku. konecne nekdo otevrene rek, ze je treba se soustredit na to, aby holky nevypadaly jako v kreci... dokonce i potom nebyl problem s jakoukoli komunikaci a normalne si s ni popovidat.. a jako fotky a videa? s pratelskou fotkou nemela problem a myslim si, ze to, ze se s nakou nakou nechce fotit pri "tanci" neni pri sportovci jejiho formatu nic vyjimecnyho....
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: No pokud bych to dělalal opravdu třikrát týdně tak věřim...A kdybych to dělalal třikrát týdně s Alexem tak možná i za polovinu času:))

SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: hm, tak ja jsem momentalne obrazek c.1 vlevo nahore .)
    hezky se vypracovala...

jo mimochodem Alexandr rikal ze v Rusku se trenuje tak, ze holka z niceho do provazu prejde za 7 mesicu...pri strecinku 3x tydne
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Na to jsem se te chtela Lindo zeptat na to zda ti to nekdy uz neleze na nerva:))

Ono je to takhle se vsim, moje prace mi je taky konickem, ale samozrejme mam nekdy stavy kdy bych s tim praskla, ono kdyz se tim zivis a musis to delat porad...

IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak ty naklady jsou urcite i jinde nez v te samotne hodine i kdyz penez je to dost na to ze tam mas nulovej individualni pristup a holek je jak psu:)

Jinak pravo na to ma, beru to jako nabidku-poptavku a videla jsem to a vim ze na ni uz urcite nejdu,pac delam pole pro zabavu a tohle uz pro me neni.
    STRIX
    STRIX --- ---
    jo a nemáte někdo nějakej tip jak urychlit vyléčení natrženýho mezižeberního svalu? už mě to fakt neba, zas dva měsíce v pr...li
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: joooo ale plosím plosím, až budu fit :((((((((
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: no jasny, to samozrejme chapu, ale sorry, to je neomlouvá. dyt maj od jedny buchty 1500,- a má jich tam 16, za hodinu 24 litrů, to by se snad mohla přemoct a chovat se mile. a když to nedokáže? a nemá sílu na to se ovládnout a na svý zákazníky usmívat, tak ať to nedělá.

ještě že sem tam nakonec nešla. .
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Bejbe, my byly s Kristýnou v Jihlavě a do půl jedné jsme tam řešily účetnictví, takže Brno se nestíhalo.

STRIX: Jo, holka - ono to není někdy tak jednoduchý. I věc, kterou můžeš sebevíc milovat, se ti může otrávit když si toho naložíš moc. Přesně z toho důvodu mám zredukovaný hodiny na 3x týdně max 2-3 hodiny. Jedden čas jsem učila každý den kromě soboty a řeknu ti, že už jsem toho měla fakt plný kecky a přemýšlela jsem že s tím seknu, protože mě to přestalo bavit a napňovat. Chvíli tohle tempo člověk vydrží, ale né dýl než rok.
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ty vole co bych za to dala abych s emohla takhle ziviot tim co me bavi! tohle teda neprominu nikomu,.. kdyz maj z konicka praci tak sorry ale nemaj pravo se chovat jako nafrněný kravky i kdyby kolem tý tyče levitovaly,..
    IF_
    IF_ --- ---
    No hlas mela nejakej vychlastanej:D

Ja taky nehanim, ucta k tomu co umi ale muj osobni zazitek proste nic extra:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    Lindo a jak bylo v Brne, bylas nakonec? jinak myslim ze to je individualni, urcite se to vetsine holek libilo, hlavne tem pokrocilejsim... Oona se prej vcera zlila tak ze sla spat ve 4 a v 7 na bus do prahy (to nerikala ona sama ale muj brnensky zdroj :), tak ji celkem obdivuji ze oducila 4 ws po sobe... bych asi umrela, vim jak se citim po kalbe, ne jeste lozit na tyc
    IF_
    IF_ --- ---
    Btw koukej se Siso na tom ws s Lindou domluvit:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Je to mozne i tim,ze holky jezdej na tour,sekaj ws jeden za druhym a asi uz je to tak nebere.. Na druhou stranu pokud se tim zivi a berou to jako praci tak je to asi logicke.

Ja si fakt radsi zajdu zacvicit na ws o vikendu s nasema lektorkama:)
    Jinak asi pro Vercu,Ruzenku,Stacey apod to prinosne byt mohlo...

LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42:
    IF_: Tak ještě, že Sisa dostala ten super voucher na anrozkách. Můžeme si udělat ws v přátelské atmosféře a dostatkem místa pro všechny. Jinak mi je to tedy líto ale. Na můj vkus byla Oona dost odměřená i minule - akorát jsem to přisuzovala povaze severských národů. Nicméně začíná to být dost divné - v poslední době mi spoutsu lidí říká i, že Felix má nos hrozně nahoru atd a já jsem jí třeba zažila před pár lety jako úplně super babu. Že by je to přestávalo bavit, holky úspěšný? Třeba mají syndrom vyhoření nebo něco na ten způsob..
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: myslim ze uz byla unavena po 4 hodinach...a spechala na letiste
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    jo a asi 3x jsem se s nekym kopla jak nas tam bylo 16 a ty kroky kolem... :]
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Proč jí to vadilo v handspringu:)?

Jo jo podobny pocit... tak aspoň že druhy worskshop jsi mela v poho :) Mně je třeba zapisování nanic, podle papíru nic neudělám:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    pridam svou zkusenost...zaplatila jsem si tam 2 WS, jeden House of Oona od 12 30, druhy Poleflow od 16 30
    po prvnim jsem sla na hodku na obed a vratila se pak do studia cca 15 15 s kafe v kelimku, rikajic si ze do 16 30 tam pockam a ze se budu koukat na House of Oona 2, na kterym uz jsem byla, tak ze to asi bude stejny a snad jim to nebude vadit.
    Pro jistotu jsem se zeptala Stacey jestli se muzu divat, ta s tim problem nemela.
    Problem s tim vsak mela Oona, ktera me vyhnala z gauce se slovy "we have no watchers", protoze pry by to mohl delat kazdy, i kdyz uznala ze je to precejen jina situace, kdyz pujdu na ten od 16 30...ale nicmene, zbytek casu jsem stravila v satne s casopisem :D Stacey a Alexandr se koukali normalne, ale to zase chapu.
    Ze se nesmi fotit a natacet jsem vedela uz po prvnim workshopu, pripominala nam to dost casto.
    House of Oona probehl tak, ze na spinove tyci jsme delaly asi 7 triku, pak na staticke uz jenom jeden. Ty na spinove zvladala vsechny asi jen Stacey, a jeste celkem ok Verca. Jinak jsme se moc nechytaly, ale mam to aspon zapsany :]
    Naopak na Poleflow jsme zvladaly vsechny vsechno. Celkem 9 triku, vetsinou zacinali krokem kolem tyce, bylo to fakt super. Atmosfera pred rokem vsak byla jina, vic pratelska, rekla bych. Ke konci se jedna holcina s ni chtela vyfotit v handspringu a Oona ji rekla ne. Jsem rada ze jsem byla, ale priste uz asi nepujdu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam