pridam svou zkusenost...zaplatila jsem si tam 2 WS, jeden House of Oona od 12 30, druhy Poleflow od 16 30
po prvnim jsem sla na hodku na obed a vratila se pak do studia cca 15 15 s kafe v kelimku, rikajic si ze do 16 30 tam pockam a ze se budu koukat na House of Oona 2, na kterym uz jsem byla, tak ze to asi bude stejny a snad jim to nebude vadit.
Pro jistotu jsem se zeptala Stacey jestli se muzu divat, ta s tim problem nemela.
Problem s tim vsak mela Oona, ktera me vyhnala z gauce se slovy "we have no watchers", protoze pry by to mohl delat kazdy, i kdyz uznala ze je to precejen jina situace, kdyz pujdu na ten od 16 30...ale nicmene, zbytek casu jsem stravila v satne s casopisem :D Stacey a Alexandr se koukali normalne, ale to zase chapu.
Ze se nesmi fotit a natacet jsem vedela uz po prvnim workshopu, pripominala nam to dost casto.
House of Oona probehl tak, ze na spinove tyci jsme delaly asi 7 triku, pak na staticke uz jenom jeden. Ty na spinove zvladala vsechny asi jen Stacey, a jeste celkem ok Verca. Jinak jsme se moc nechytaly, ale mam to aspon zapsany :]
Naopak na Poleflow jsme zvladaly vsechny vsechno. Celkem 9 triku, vetsinou zacinali krokem kolem tyce, bylo to fakt super. Atmosfera pred rokem vsak byla jina, vic pratelska, rekla bych. Ke konci se jedna holcina s ni chtela vyfotit v handspringu a Oona ji rekla ne. Jsem rada ze jsem byla, ale priste uz asi nepujdu.