• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: což mi připomnělo,.. už mě skoro nebolí ten natrženej sval! juchu! a ve stredu du konecne na trenink!!! :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Hlavně chce počítat s tím, že (nejen) začátky pole bolí:)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHMAIDA: hlavně neklesej na mysli hned na začátku, první výsledky se dostaví třeba až po 4. hodině. Já na první nedala vůbec nic a říkala jsem si, že tohle nikdy nedám :-)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    moc vsem dekuju za podporu!
    Vzdycky se mi to libilo, vzdycky jsem to chtela zkusit a taky jsem sama vuci sobe mela hodne predsudku
    - nejsem dost pohybliva
    - nejsem dost stihla
    - nejsem dost subtilni
    atd... :)

kdyz sem narazila na kurzy, prihlasila jsem se a docela se tesila, ale znate to, cim vic se to blizi, tim vic je clovek nervozni - co kdyz tam budu za uplnyho kretena, budou se mi smat, co tam vubec delam, atd... :))

to, co tady pisete, neskutecne pomaha :) takze v patek rano hned napisu, jaky to bylo :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SHMAIDA: uz se asi opakuji, ale napisu to i pro tebe - po sve prvni lekci pole dance jsem chtela zrusit cely kurz, taky jsem se prihlasila ze zvedavosti, ale prislo mi to hodne tezky...stacilo par volnych kde jsem si mohla sama trenovat a obavy vystridala zavislost... co se tyce rozsahu provaz a rozstep, tak na zacatku jsem mela myslim 90 stupnu pri sedu na zemi s nohama od sebe...ted po roce je to mozna nejakych 110-120, takze pokroky jen veelmi pomalu... delam strecink aktivne 3x tydne, provaz ani rozstep se mi v zivote nepodaril, a mozna ani nepodari, ale o tom to neni...nejsme zadne gymnastky, je to hlavne o radosti z pohybu a novych triku, ostatni mozna prijde samo casem
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: taky jsem si to vsimla...Imogen Heap - Hide and Seek, skvela vec
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    CMLKA: tak pokud jsi POLEno, tak to určitě nevadi :)))) ne, fakt nevim skoro o žádný slečně, která by to nezvládla a ktrerou by to nebavilo ;)))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SHMAIDA: ty jo, to dej vedet, jaky to bude, taky nad tim trochu premejslim, fakt se mi to zalibilo, ale ja jsem opravdu docela poleno na sporty, to ani nemluvim o nejakych gymnastickych prvcich a svoji naproste neflexibilite :((
    STRIX
    STRIX --- ---
    přesně tak, no stress,... musim rict ze sport celkove je celej muj zivot uz od dob kdy sem u večerníčku ve třech letech musela dělat kliky dřepy a sedlehy, a nikdy sem se nesetkala u zadnyho sportu s takovou oblibou. strasne moc holek popisuje ze to je prvni vec co je opravdu chytla a co je opravdu baví,.. sama uvidíš :) držim palce
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    dobre :) diky za uklidneni... :))) zacala jsem z toho byt trochu nervozni :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Věř, že začátečnické lekce zvládne opravdu každý, lektorky jsou trpělivé a zvyklé i na kopyta mého typu, možná že tě to začne bavit a budeš koukat, jak rychle se budeš zlepšovat ;-)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ahoj
    ve ctvrtek me ceka ma uplne prvni lekce ve studiu firefly na hradcanske...
    prihlasila jsem se spis ze zvedavosti... a ted se toho trochu bojim. Myslite, ze to ma smysl, i kdyz jsem provaz a jine gymnasticke prvky nikdy v zivote nesvedla, mam 180 cm a nejsem zrovna drobecek? :))) O veku ani hovorit nebudu :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    LOLO

IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Na tuhle píseň tančila jedna z finalistek amatérů:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    lide jako Pink Puma me strasne demotivuji... ;] fandim ji, pze je to podle vseho Ukrajinka...ale je to na zabiti, vazne!!
    Волчек Полина -- Pole Sport International 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=iePWYrEfBlI
    IF_
    IF_ --- ---
    Dan Rosen Mr Pole Dance UK Routine - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rxNWuOWYkgU&feature=youtu.be
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: doufam ze pujdu... cervenec je na to idealni
    STRIX
    STRIX --- ---
    já takyyyyy linde sem to uz hlasila :)
    IF_
    IF_ --- ---
    !!!
    Já bych jela... děvčata co vy?

Linda Amelie
    Dělám předběžný výzkum... Jsou-li zde zájemci o letní křepčení s tyčí s Firefly daleko od Prahy. Jsou možné celkem 3 varianty. Buď jen na víkend, na prodloužený víkend nebo na celý týden. Lokalita CHKO Novohradské hory, ubytování na dvoulůžkových nebo čtyřlůžkových pokojích. Cena za jednu noc 200 Kč / osoba. Doprava a strava vlastní (k dispozici kuchyň, můžeme hromadně vařit pro všechny, i dopravu snad zvládneme - do jednoho auta 4 osoby). K dispozici tyč či více tyčí, závěsná šála, závěsná obruč. Termín pravděpodobně: 21-22/7 až 28-29/7 Předem ale avizuji, že se nejedná o žádný placený kurz, ale o volný program, kdy si společně zatrénují kurzistky i lektorky. Kdo nemá čím by přispěl do výukového programu, bude se revanžovat tím , že bude vařit ))) Kdo má zájem nebo dotazy, pište komentáře.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Teď jsem to zkoušela v kuchyňce a jsem taky přesně ten obrázek vlevo nahoře :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: ja si ji pamatuji z minuleho roku, a tam takove zakazy jeste neplatili... vnimala jsem to tehdy asi vic nadsene... ale kazdopadne velke plus ji patri za to, ze nas toho naucila hodne, na rozdil od Laurence, se kterou jsme stihly vseho vsudy 3 prvky a tady 8 - 9
    zakaz filmovani uz jsem zazila, ale stejne, cloveku je to pak trochu lito, protoze nejsnazsi cestou jak se neco naucit je kdyz si to natocis a pak muzes zkouset i pozdeji doma
    pro srovnani, Jenyne Butterfly nam nezakazovala ani fotit ani natacet,a to je taky velka hvezda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam