• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: No mně se třeba hodně nasvalily ruce, ale silově to neni moc poznat, prostě to v z tyče nebo shoulder mount jsou pro mě pořád zapovězená, maso je pro mě i blbá kočička:/
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHMAIDA: měla jsem to podobně, dotáhla mě k tomu kamarádka, která je malinká a krásně jí to jde..já mám 176 cm, taky žádná subtilní bytost a hlavně mám nohu 43, takže je pro mě dost těžký sehnat jakýkoli boty, natož taneční =) teď už poledancuju skoro rok a děsně mě to baví, je to fakt závislost =) všechno se zlepšilo, sebevědomí, postava a vůbec =) akorát ty nohy mám furt jak lodě =)
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem byla včera u Lindy, mám pocit že helikoptéru z tyče snad nepřekonám, ach jo...
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: no ještě to tak žhavy nebude,.. myslim ze to prestava ale jeste to boli-trochu ale bolí a nechci to zas rozjet. ve stredu du sice na trenink, ale asi tam spis budu pilovat veci kde to nenamaham.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: no vida! tak se tesim...priprav se na shouldermount ze supermana .)
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: což mi připomnělo,.. už mě skoro nebolí ten natrženej sval! juchu! a ve stredu du konecne na trenink!!! :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Hlavně chce počítat s tím, že (nejen) začátky pole bolí:)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHMAIDA: hlavně neklesej na mysli hned na začátku, první výsledky se dostaví třeba až po 4. hodině. Já na první nedala vůbec nic a říkala jsem si, že tohle nikdy nedám :-)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    moc vsem dekuju za podporu!
    Vzdycky se mi to libilo, vzdycky jsem to chtela zkusit a taky jsem sama vuci sobe mela hodne predsudku
    - nejsem dost pohybliva
    - nejsem dost stihla
    - nejsem dost subtilni
    atd... :)

kdyz sem narazila na kurzy, prihlasila jsem se a docela se tesila, ale znate to, cim vic se to blizi, tim vic je clovek nervozni - co kdyz tam budu za uplnyho kretena, budou se mi smat, co tam vubec delam, atd... :))

to, co tady pisete, neskutecne pomaha :) takze v patek rano hned napisu, jaky to bylo :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SHMAIDA: uz se asi opakuji, ale napisu to i pro tebe - po sve prvni lekci pole dance jsem chtela zrusit cely kurz, taky jsem se prihlasila ze zvedavosti, ale prislo mi to hodne tezky...stacilo par volnych kde jsem si mohla sama trenovat a obavy vystridala zavislost... co se tyce rozsahu provaz a rozstep, tak na zacatku jsem mela myslim 90 stupnu pri sedu na zemi s nohama od sebe...ted po roce je to mozna nejakych 110-120, takze pokroky jen veelmi pomalu... delam strecink aktivne 3x tydne, provaz ani rozstep se mi v zivote nepodaril, a mozna ani nepodari, ale o tom to neni...nejsme zadne gymnastky, je to hlavne o radosti z pohybu a novych triku, ostatni mozna prijde samo casem
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: taky jsem si to vsimla...Imogen Heap - Hide and Seek, skvela vec
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    CMLKA: tak pokud jsi POLEno, tak to určitě nevadi :)))) ne, fakt nevim skoro o žádný slečně, která by to nezvládla a ktrerou by to nebavilo ;)))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SHMAIDA: ty jo, to dej vedet, jaky to bude, taky nad tim trochu premejslim, fakt se mi to zalibilo, ale ja jsem opravdu docela poleno na sporty, to ani nemluvim o nejakych gymnastickych prvcich a svoji naproste neflexibilite :((
    STRIX
    STRIX --- ---
    přesně tak, no stress,... musim rict ze sport celkove je celej muj zivot uz od dob kdy sem u večerníčku ve třech letech musela dělat kliky dřepy a sedlehy, a nikdy sem se nesetkala u zadnyho sportu s takovou oblibou. strasne moc holek popisuje ze to je prvni vec co je opravdu chytla a co je opravdu baví,.. sama uvidíš :) držim palce
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    dobre :) diky za uklidneni... :))) zacala jsem z toho byt trochu nervozni :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Věř, že začátečnické lekce zvládne opravdu každý, lektorky jsou trpělivé a zvyklé i na kopyta mého typu, možná že tě to začne bavit a budeš koukat, jak rychle se budeš zlepšovat ;-)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ahoj
    ve ctvrtek me ceka ma uplne prvni lekce ve studiu firefly na hradcanske...
    prihlasila jsem se spis ze zvedavosti... a ted se toho trochu bojim. Myslite, ze to ma smysl, i kdyz jsem provaz a jine gymnasticke prvky nikdy v zivote nesvedla, mam 180 cm a nejsem zrovna drobecek? :))) O veku ani hovorit nebudu :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    LOLO

IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Na tuhle píseň tančila jedna z finalistek amatérů:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    lide jako Pink Puma me strasne demotivuji... ;] fandim ji, pze je to podle vseho Ukrajinka...ale je to na zabiti, vazne!!
    Волчек Полина -- Pole Sport International 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=iePWYrEfBlI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam